Agderposten

Et sted for miljøet

Det er en litt annerledes lukt på stedet vi er i dag, men mindre vond lukt enn før.

- Villeveier@agderposte­n.no

GJENBRUK: PASS PÅ: SAMLINGSPL­ASS: 4. februar 1986 ble dette stedet først innviet, og i alle år etter, har tungtransp­ort, lastebiler og privatbili­ster valfartet hit. Ikke for utsiktens del over denne dalen, men for svaert praktiske gjøremål.

Stedet er en real energifabr­ikk, selv om effekten herfra har falt noe i det siste. Men fortsatt går det energi gjennom rør til steder flere kilometer unna.

For naboene har det imidlertid alltid vaert et litt anstrengt forhold, der lukt er et sentralt tema, selv etter at alt ble dekket til med plast for mange år siden.

I begynnelse­n ble det til stadighet fylt på ting i dette stedet, men ikke nå lenger. Nå gå minst like mye ut, som det som kommer inn.

I 2006 var det for øvrig en minnerik konsert på stedet, da Kaizers Orchestra spilte på stedet.

Stedet vil snart havne mye mer sentralt enn det er i dag, takket vaere en ny vei.

Sist uke var vi i Kolbjørnsv­ik på Hisøy i Arendal.

Tor Inge Østerholt, Risør, Torill Hessje, Eydehavn og Yngvar Venemyr, Froland hadde rett svar, og får en gave i posten. Kupongen må vaere oss i hende senest onsdag neste uke. Den kan leveres i Agderposte­ns kundesente­r i Østregate 5, Arendal, eller sendes i konvolutt merket «På ville veier» til: Agderposte­ns redaksjon, postboks 8, 4801 Arendal eller på mail til:

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway