Agderposten

Avklaring for Ekman til uka

- Skal vaere mer kyniske Smilene tilbake thth@agderposte­n.no

Det er daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen som forteller overfor Agderposte­n at det per fredag ettermidda­g ikke er opprettet sak mot Ekman hos Norges Håndballfo­rbund.

– Vi har gitt vårt tilsvar til forbundet. Foreløpig er det ikke opprettet sak. Forbundet har til nå hentet inn all info, som sendes videre til et utvalg som skal vurdere dette, forteller Bruun Hansen, og legger til:

– Men det er lite trolig at det blir noen sak. Det blir i hvert fall ikke behandlet før ut i neste uke, så Kenny kan definitivt spille på søndag.

Og det er gode nyheter for ØIF, som altså må en ny tur til Drammen for å spille den tredje og avgjørende semifinale­kampen SMIL PÅ TRENING: i sluttspill­et.

Det var onsdag kveld at TV2 meldte at Drammen hadde meldt situasjone­n der både Ekman og hjemmelage­ts Christian Spanne ble utvist inn til håndballfo­rbundet etter det de mener var et slag fra Ekman.

Kenny Ekman sier selv at han ikke har brukt mange kaloriene på at Drammen meldte inn situasjone­n.

– Jeg konsentrer­er meg kun om kampen. Det der håndterer Marinko (Kurtovic, ØIF-trener) og Bjørn-Gunnar.

Svensken forventer en ny knalltøff kamp i Drammen søndag kveld.

– Vi skal gå inn med 110 prosent. Det kommer til å bli fysisk. Vi må vaere mer kyniske i angrepsspi­llet vårt og ha mer tålmodighe­t, forteller svensken overfor Agderposte­n etter fredagens trening i Sør Amfi.

Utover i fredagens ØIF-trening kom smilene tilbake, etter at det var litt laber stemning etter femmålstap­et dagen i forveien.

– Nå fikk vi samlet guttene og fikk snakket litt før trening og har fått smilet tilbake. Det er alltid fantastisk stemning her, legger han til.

Søndagens avgjørende kamp i semifinale­n av sluttspill­et kan du følge minutt for minutt på agderposte­n.no.

Thomas Skjeggedal Thorsen

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway