Agderposten

Eldstemann ubestridt i Arendal-forsvaret

Til tross for kraftig konkurrans­e har Petar Rnkovic (39) spilt hvert eneste minutt for Arendal Fotball i år. Det er veteranen fornøyd med.

- ▶ Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Det har gått greit, ja, men jeg har bare tenkt at jeg må stå på, sa Rnkovic diplomatis­k fredag.

Veteranen som fyller 40 i november er en av tre spillere som har spilt samtlige minutter for Arendal denne sesongen, i cup og serie.

De to andre er keeper Grzegorz Flasza og midtbanema­nn Jakob Rasmussen.

Stor konkurrans­e

Arendal-trener Mattias Andersson er klar i sin tale om at det er stor konkurrans­e på flere av plassene i laget, og drar spesielt frem stopperpla­ss og sentral midtbane.

På stopperpla­ss har Arendal Rnkovic, kaptein Sune Kiilerich, Avni Pepa og Philip Aukland (på lån fra Start).

– Vi har mange gode spillere som fortjener spilletid, så det blir litt bytting på laget. Men det er ikke vraking, det er et valg for å ha friske bein hele tiden, fortalte Andersson.

– Viktig kamp

Avni Pepa, som sto over cupkampen mot Start onsdag, er klar for spill igjen når Arendal i ettermidda­g møter serieleder KFUM Oslo.

Avspark er 15.00 på Norac. – Dette er en briljant sjanse til å vise at vi skal vaere et topplag. Ved tap er vi åtte poeng bak allerede, så vi skal vinne. De er et godt lag som vil spille fotball, så det vil bli en «krig» i starten om hvem som tar initiative­t, forklarte Arendals svenske trener.

– Vi skal vinne

Petar Rnkovic, som i tillegg til å ha spilt alt for Arendal denne sesongen, har også notert seg for to scoringer (begge i 4-1-seieren over Vard Haugesund sist).

Han er forberedt på en tøff kamp mot Oslo-laget som til nå har scoret ti mål, tatt full pott poengmessi­g, og slått både Vidar, Brattvåg og Hødd.

– De leder ikke uten grunn, de er gode. Det blir en veldig viktig kamp for oss, og vi tror og vi skal vinne den. For der vi er nå må vi vinne denne kampen, sa Rnkovic og la til:

– Vi har gode sjanser. Vi har hjemmebane og har et godt lag. Vi må bare vise det, så vi skal vaere tente og aggressive.

Håper på mye publikum

Mattias Andersson og Arendal tapte sin første og til nå eneste hjemmekamp i serien da Stjørdals-Blink vant 3–2.

Nå frir han til Arendal-publikumme­t.

– Vi skal vise oss frem mot KFUM, så jeg håper det kommer mye folk som vil hjelpe oss. Vi skal vise at vi skal vaere i toppen, avsluttet svensken.

 ??  ?? STOPPER-KAMP: Det er en knallhard kamp om plassene i Arendals midtforsva­r. Petar Rnkovic (til venstre) har spilt alle kampene i år, og det er ventet at han starter også mot KFUM Oslo sammen med Avni Pepa i dag.
STOPPER-KAMP: Det er en knallhard kamp om plassene i Arendals midtforsva­r. Petar Rnkovic (til venstre) har spilt alle kampene i år, og det er ventet at han starter også mot KFUM Oslo sammen med Avni Pepa i dag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway