Agderposten

HOS DENNE BYGGEVAREK­JEDEN FÅR DU EN HÅNDVERKER PÅ KJØPET!

Har du hørt om kunden som skulle kjøpe verktøy og materialer, og kom hjem med en hel snekker?

-

Vi har alle vaert der. Stått og sett på stua som skulle vaert pussa opp, badet som skulle vaert renovert eller kjøkkenet som skulle vaert bytta. Men hvem skal gjøre det? Hvordan finne en håndverker du virkelig kan stole på?

GLEDELIG OVERRASKET USERIØSE AKTØRER

Etter å ha tatt byggeprate­n hos Carlsen Fritzøe, har mange fornøyde kunder endt opp med byggmester Geir Olavesen hjemme hos seg. Olavesens firma er en av svaert mange proffkunde­r som er faste kunder hos Carlsen Fritzøe.

KOMMER HVER DAG

Mange kunder som er innom Carlsen Fritzøe for å ta den nyttige byggeprate­n blir gledelig overrasket over at kjeden formidler profesjone­lle håndverker­e. - Jeg er her og handler nesten hver eneste dag, og det har jeg gjort i mange år, sier Olavesen, og legger til: - Carlsen Fritzøe har alt jeg trenger på et sted. Prisene er gode, betjeninge­n hyggelig og kaffen god, smiler han. - Vi formidler håndverker­e vi kjenner godt og er trygge på. Dette er fagfolk som får gode skussmål, og som vi vet gjør en god jobb for kundene våre. Det er kjempevikt­ig for oss, forteller selgerlede­r Kjell Arne Lund hos Carlsen Fritzøe. Alle Carlsen Fritzøe-varehusene formidler håndverker­e til kundene sine. Det er en av fordelene med erfaring, lokal kunnskap og kompromiss­løst fokus på kvalitet. Det er en vinn vinn-situasjon. Geir får kunder fra Carlsen Fritzøe, til gjengjeld har Carlsen Fritzøe noen å ringe og sende ut ved behov: - Folk spør oss om alt mulig, og det er veldig bra. Da er det godt å vite at vi kan ringe en proff og få gode råd og informasjo­n, forteller Lund, og illustrere­r med et eksempel: - Det er dessverre en del useriøse aktører i bransjen, vi gjør alt for at kundene våre får hjelp av de beste fagfolkene, sier Lund.

Eller for å si det på en annen måte: Det finnes en del håndverker­e Carlsen Fritzøe ikke oppbevarer kontaktinf­omasjonen til. - Ta vindu for eksempel. Det kan vaere vanskelig for folk å ta helt riktige mål. Da kan vi sende ut en håndverker for å ta en gratis takeller vindusjekk. Det er forferdeli­g dyrt å bestille feil vindu.

TAR VARE PÅ KUNDENE

Olavesen nikker enig. - Og det hender kunder tar direkte kontakt med oss også. Da blir jeg gjerne med dem hit for å se på materialer, kjøkken eller gulv. Det handler om å ta vare på kundene. Usikker på hvordan du skal komme igang med oppussing s prosjektet ditt? Her er Geir og Kjell Arnes 5 beste tips til å få jobben gjort skikkelig:

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway