Agderposten

–Alt gikk altfor seint

Jerv hadde ikke tapt siden andre serierunde. Borte mot HamKam søndag gikk Grimstad-laget på en smell, og tapte 0–2.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

HamKam slo Aalesund borte forrige serierunde.

Søndag kveld var det Jerv som fikk unngjelde, etter at Grimstad-klubben har vunnet sine fire siste kamper i serien.

Det var en kamp som ble preget av feilpasnin­ger og brudd, der et effektivt og aggressivt hjemmelag scoret ett mål i hver omgang.

Advarte mot starten

Jerv-trener Arne Sandstø advarte før helgen om at Jerv måtte stå imot et hjemmelag som ville gå ut i hundre i starten av kampen.

Og i starten slet Jerv med hjemmelage­ts tempo, og etter 14 minutter lå ballen i nettet bak Øystein Øvretveit.

Petter Vaagan Moen dro av Hoel Andersen og slo ballen inn i boksen.

Der kom Aron Leonard Dønnum og satte inn ledermålet

Rett etter pause doblet Kristian Onstad ledelsen etter at han snappet ballen fra Thomas Zernichow på 25 meter, avanserte mot boksen og dunket ballen i nettet, via Glenn Andersen.

–Helt fortjent

Arne Sandstø var alt annet enn fornøyd etter tapet.

– Det var en sirup-kamp. Alt gikk altfor, altfor seint. De hadde mye mer energi enn oss og flyttet beina raskere. Da fikk vi en i trynet. Resten av kampen var jevn, men vi gjorde alt altfor treigt, sa Jerv-treneren og la til: – Vi tapte helt fullt fortjent.

– Jaevlig dårlig

Andreas Hagen spilte hele kampen på midtbanen for Jerv.

Han var heller ikke imponert over det laget fra Grimstad leverte søndag.

– Vi startet jaevlig dårlig de første 20 minuttene. Vi var ikke på. Så meldte vi oss på og var litt på gang, men vi var tafatte i dag. Ikke der vi skal vaere verken på løping eller innsats, mente Hagen.

Han ville derimot ikke klage på at varmen var en faktor.

– Jeg vet ikke grunnen til at det ble sånn. Det var like varmt for dem. Vi klarte å løfte oss i andre omgang, men vi var aldri truende. Og det var ikke akkurat i planen å få den scoringen i trynet rett etter pause.

Ny kamp onsdag

Allerede onsdag er det ny kamp for Jerv.

Da spilles den utsatte bortekampe­n mot Tromsdalen.

– Nå er det viktigste at vi får restituert ordentlig, får pratet ut om denne kampen og så gå over hvem som er tilgjengel­ige. Så må vi vaere aerlige med oss selv om hvem som de friskeste beina, sa Sandstø.

– Det er bare digg, det verste med kamper som i dag er å gå og tenke på den i en uke. Det blir en tøff bortekamp der vi må løpe som gaerninger. Nå må vi bare få denne kampen ut av beina først, mente Hagen om den kommende hengekampe­n.

PS: Aram Khalili gikk ut med krampe.

 ??  ?? SKUFFET: Andreas Hagen og Jerv tapte 0-2 for HamKam. Jerv, som hadde fire strake seire i serien, hadde store tempo-problemer søndag. Bildet er fra bortekampe­n mot Sandnes Ulf.
SKUFFET: Andreas Hagen og Jerv tapte 0-2 for HamKam. Jerv, som hadde fire strake seire i serien, hadde store tempo-problemer søndag. Bildet er fra bortekampe­n mot Sandnes Ulf.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway