Agderposten

50 ÅR SIDEN

-

Elevene ved skolene i Fjaere har hatt sin årlige trafikkprø­ve. Denne består av en teoretisk og en praktisk prøve. I år startet 128 jenter og gutter og av disse var det 16 som klarte sykkelknap­pen. Bare to av disse var jenter. Selv om prøven består av en teoretisk og mer praktisk sykkelferd­ighet, faller jentene igjennom. De mestrer ikke sykkelen så godt som de burde og de har heller ikke den nødvendige kjennskape­n til trafikkreg­lene. Jentene som besto var Ingeborg Christians­en og Gunhild Marie Mathiassen, begge fra Vik. og pappa.

Gratulerer så mye med 4-årsdagen din godjenta våres. Vi er så glad i deg. Masse klemmer fra mommo, far og olla.

Hurra for vår morsomme og gode 5-åring! Gratulerer med dagen til deg, super-Isak! Vi digger deg. Klemmer fra Otelie, mamma

80 år

Hipp hipp hurra for gamle bamsefar, Olaf Meidell Olsen, som fyller 80 år i dag. Veldig glad i deg, og vi ønsker deg en fantastisk dag! Bamseklemm­er fra din fru, Ole Kristian, Malene, Finn Willy, Melina og Emma.

85 år

4. Mai kom vår vakre Vilje til verden. Med sine 3230g og 50cm var hun jo helt perfekt! Vi kunne ikke vaert mer stolte og glade. Stor takk til alle på føde/barsel Arendal for fantastisk omsorg. Klem fra Mamma Tina og Pappa Dani.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway