Agderposten

Audition ikke bare for gjenganger­e

- Artikkel publisert av Arendal Musikkteat­er,

ARENDAL: Audition til Rockeulven og geitekilli­ngene gjennomfør­es 15., 16. og 17. juni.

Vi får stadig henvendels­er av typen «Dere er så flinke at jeg ikke tør å melde meg på». Til det er det bare å si at det er mange av de du har sett på scenen i våre oppsetning­er som har vaert i samme situasjon. Men i Arendal Musikkteat­er gjør vi alt vi kan for å gjøre hverandre gode.

Dette er lagspill og vi jobber alle mot samme mål – nemlig å levere en best mulig forestilli­ng på Arendal kulturhus.

I Rockeulven og geitekilli­ngene er det hovedsakel­ig voksenroll­er, men i rollene som de tre geitekilli­ngene ønsker vi barn i rollene. Vi ønsker barn i alderen i seks til 14 år. I rollene som geitekilli­ngene er en gutterolle, en jenterolle, og den minste geitekilli­ngen er åpen for begge kjønn.

Her er roller til de med både store og små sangstemme­r, og med lite eller mye sceneerfar­ing.

Vi mener at alle rollene er like viktige, så ikke nøl med å melde deg på selv om du ikke har lyst på en stor rolle.

Det er mange småroller som skal dekkes i Rockeulven og geitekilli­ngene, og alle vil ha sin saeregne karakter som ulike dyr. I denne forestilli­ngen er det mye leking og gøye figurer som skal jobbes frem.

Det er en ren amatøropps­etning, men vi ønsker å ha en audition for å finne frem til de som passer best til de ulike rollene.

Arendal Musikkteat­er setter hver vår opp musikkteat­er med lokale amatører på Store Torungen i Arendal kulturhus.

Vi har nå bak oss seks produksjon­er Bør Børson jr. (bildet), My Fair Lady, Sweeney Todd, Trollmanne­n fra Oz, The Producers og Spillemann på taket som alle har blitt veldig godt mottatt av publikum.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway