Agderposten

Ramponerte strand med glasskår

– Det lå knust glass overalt. På gresset, stranda, sitteplass­ene og i sjøen, sier en pappa som var på badetur med barna.

- Jørund Flaa jofl@agderposte­n.no

– Hva jeg tenker? Det sier seg vel egentlig selv: Dette er helt bevisstløs­t. At noen kan knuse store mengder glassflask­er rundt om på en av de mest populaere barnestren­dene i Lillesand, det er så dumt at det nesten ikke kan beskrives, sier Holmer Hoven til Agderposte­n.

I småbiter

Det var i 11-tiden søndag at han og familien, sammen med søsterens familie, gikk i land på den populaere badestrand­en i Grunnesund i Lillesand.

Synet som møtte dem da de gikk i land var alt annet enn trivelig.

– Det var sykt mye glasskår. De må ha knust flere titall flasker og skårene var spredt over alt. Det lå på gresset, på stranda, på sitteplass­ene og i sjøen, sier han.

Mange av flaskene var blitt knust helt opp i småbiter. Sandstrand­en var full av både store og små skår.

Baereposer med glasskår

– Det var fryktelig mye. Problemet er at det er så spredt. Glass forsvinner jo heller ikke, det blir liggende, sier han.

Sammen med resten av familien tok Holmer Hoven affaere og brukte flere timer på å rydde alt de kunne finne.

– Vi plukket flere baereposer med glasskår, men jo mer vi plukket jo mer fant vi. Vi har tatt med oss alt vi fant, men det var umulig å få opp alle småbitene, sier han.

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT/LARS HOLMER HOVEN ?? OVER ALT: Lars Holmer Hoven og familien fant en av Lillesand mest populaere barnstrend­er full av knuste flaske og glasskår søndag formiddag.
FOTO: PRIVAT/LARS HOLMER HOVEN OVER ALT: Lars Holmer Hoven og familien fant en av Lillesand mest populaere barnstrend­er full av knuste flaske og glasskår søndag formiddag.
 ??  ?? REAGERER: Ordfører Arne Thomassen (H) vil be Skjaergård­stjenesten om å vurdere badestrand­en mandag.
REAGERER: Ordfører Arne Thomassen (H) vil be Skjaergård­stjenesten om å vurdere badestrand­en mandag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway