Agderposten

Sprudlet etter å ha byttet formasjon

Etter Arendals solide seier over Brattvåg lørdag kom optimismen fort tilbake. Trener Mattias Andersson mener at det nå blir full fart for Arendal fremover.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

Arendal-treneren var tydelig på at det Arendal-laget de 425 oppmøtte tilskuerne fikk se lørdag er det man vil se fremover også fra Arendal.

– Det er slik vi skal spille, i 4-3-3, med masse fart fremover. Grunnen til at vi la om nå var at før hadde vi mye ballinneha­v og spilte mot lag som lå med ti mann bak ballen i etablert forsvar. Nå er det mer fart i angrep og lettere å ta lag i ubalanse, forklarte svensken.

– Nå blir det rock-n-roll, la han til, og mente at første omgang mot Brattvåg var kanskje den beste siden han tok over.

Han fortalte også at gjengen nå gleder seg til tiden fremover, som byr på møter med både Hødd (10.6), Bryne (17.6) og Skeid (23.6).

–Vet aldri hva som skjer

– Vi gleder oss til neste uke. Man vet aldri hva som skjer, så vi må bare nyte det sammen.

Preben Skeie, som scoret to mål i første omgang, i tillegg til en heading i tverrligge­ren etter pause, var klar på at Arendal måtte vinne kampen.

– Dette var viktig. Det ble en tung kamp i tropevarme, men planen var å gå ut i hundre og rett i strupen på dem, og vise oss fra en god side. Andre omgang ble litt mer kaotisk da vi begynte å tenke mer på poengene, men i første var vi gode. Bedre enn det vi har vaert før. Vi har hatt en god uke.

Han var også godt fornøyd med sine to mål.

– Det var kjempedeil­ig. Det er en av mine styrker som indreløper å komme til sjanser, og jeg hadde en god følelse på å score før kamp i dag. Det er viktig å sette sjansene når de kommer, sa Skeie.

Diouf «avgjorde»

Arendal ledet 2–0 til pause, men etter en strålende omgang kom gjestene fra Brattvåg inn i kampen, og var svaert naere redusering ved flere anledninge­r.

Men etter to minutter på banen satte Pape Pate Diouf inn 3-0, som ble spikeren i kista, selv om Brattvåg reduserte til 3–1 like etter.

Se høydepunkt­er og les mer fra kampen på agderposte­n.no.

 ??  ??
 ??  ?? FORNØYD: Mattias Andersson og assistent Frank Bredal var fornøyde etter 3-1-seieren over Brattvåg. Nå sier han at det blir et helt annet lag man får se fra Arendal fremover.
FORNØYD: Mattias Andersson og assistent Frank Bredal var fornøyde etter 3-1-seieren over Brattvåg. Nå sier han at det blir et helt annet lag man får se fra Arendal fremover.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway