Agderposten

Vant duett med pappa i kulturhuse­t

Ingrid Ovidia Narjord Dose fikk flest stemmer da Agderposte­n og Arendal kulturhus skulle finne ett talent som skulle få skinne sammen med to etablerte artister under Den store høstkonser­ten.

- ▶ MUSIKK ▶ Frank Johannesse­n frjo@agderposte­n.no

– Vant jeg? Nå ble jeg flau, sa en rørt Ingrid Ovidia Narjord Dose i går formiddag.

Til høsten skal hun få stå på scenen sammen med sin far, Harald Dose, Ellen Halvorsen Lervold og ikke minst Arendal byorkester.

– Jeg har opptrådt i kulturhuse­t før, men dette blir nok det største jeg har gjort, med et så massivt opplegg, sier Narjord Dose.

Tydelig avstemming

I en uke fikk leserne stemme på hvem dere mente var den som fortjente å stå på scenen til høsten. Jevnt gjennom avstemming­en, ledet Dose, fulgt av Erlend Gunstveit og Eva Vinjor Røssland.

– Jeg er jo ikke overrasket, og det gleder et musikerhje­rte at hun følger i fotsporene, smiler Dose senior.

Han har en egen karriere som musiker, med bandet Theo og Dose Project Band.

Alltid musikalsk

Ingrid Ovidia håper på sikt å kunne leve av musikken og lager musikk med bandet sitt, Coral Estate. Faren husker hvordan hun som liten viste hvor musikalsk hun er.

– Hun har alltid hatt et musikalsk øre jeg misunner henne. Hun kunne knapt nok stabbe seg fremover da hun som liten så på barne-tv, og så gikk bort til pianoet og spilte de melodiene hun hadde hørt på TV, sier Harald Dose.

De to synger gjerne Coldplay-låter når de synger sammen, og de har faktisk opptrådt sammen før, men alltid i mindre settinger.

Om det blir Coldplay-cover til høsten, eller noe annet, er ikke avklart.

Gode forberedel­ser

– Jeg har fått katalogen til byorkester­et, så når får jeg gå gjennom den og se hva de har arrangemen­t for, og så velge, sier Dose senior.

Talentvinn­eren selv, skal blant annet forberede seg på Spornesfes­tivalen på Tromøy, der hun åpner showet 29. juni med Coral Estate, før Thomas Dybdahl avslutter kvelden.

– Slike muligheter til å vise seg med de mer kjente, er gull verdt, sier pappa Dose.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? NÅDDE IKKE OPP: Erlend Gunstveit kom på endreplass.
FOTO: PRIVAT NÅDDE IKKE OPP: Erlend Gunstveit kom på endreplass.
 ??  ?? FAR OG DATTER: Ingrid Ovidia Narjord Dose måtte slå 11 andre i konkurrans­e, for å vinne en sceneopptr­eden med pappa, Harald Dose i Arendal kulturhus.
FAR OG DATTER: Ingrid Ovidia Narjord Dose måtte slå 11 andre i konkurrans­e, for å vinne en sceneopptr­eden med pappa, Harald Dose i Arendal kulturhus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway