Agderposten

Fornøyd dame sender takk i flere retninger

-

Solveig flyttet ut for rundt 30 år siden, men er hjemme i Arendal hvert år og nå har hun mange hun har lyst til å sende noen positive ord og en stor takk til.

1. – Jeg er så imponert over Strand hotell. Hotellet er fantastisk koselig, og de har bygd så fint ut der. Nybygget er veldig stilig, også holder de den fine stranda ren og pen. Dette er et kjempekose­lig sted å komme tilbake til.

2. – Jeg er alltid innom sysalongen Chanita i annen etasjen over Mønsj. Anita som driver den, er et unikum av et menneske. Hun er ekstremt dyktig, flink og positiv, og strekker seg langt for å hjelpe. Hun er en utrolig skjønn dame og fortjener en stor bukett.

3. – Nå har jeg for første gang vaert på Heimdal Chokolade. Jeg har jo ofte sett skiltet og gått forbi, men nå stakk nedenom og kjøpte en bursdagsga­ve der. Jeg ble veldig imponert. Alt er så lekker dandert. De har utrolig mye sjokolade, og så er den veldig velsmakend­e. Jeg ble bare stående og se. De var veldig hyggelig der nede også, ja, alt var så innbydende.

4. – Fru Fiks er et unikum av et menneske. Jeg er veldig imponert over tiltaket. Min mor nyter godt av det finnes et slikt menneske som kan gjøre alt. Hennie Nilsen som driver dette foretaket, gjør alt fra husarbeid til å beskjaere plante – ja, hun gjør alt. Det er fantastisk å ha et slikt menneske som kan hjelpe til med hva det skulle vaere.

På arkivbilde­t til høyre her spiller hun piano.

Sideblikks maskot Måkulf iler til med en stor bukett til her av dem – her på siden.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway