Agderposten

Over 1500 fikk høre Vamp på kongsgårde­n

Nesten som å spille på hjemmebane mente Øyvind Staveland da Vamp trakk over 1.500 publikumme­re til Bringsvaer­d Kongsgård.

- ▶ Tore Ellingsen toel@agderposte­n.no

Med samboer fra Grimstad og med tidligere bosted både på Biodden og Vardeheia, var det ikke rart at Vamp-musikeren mente at det var svaert hjemlige trakter da bandet inntok Hege og Rolf Erik Nilsens gård på Bringsvaer­d.

– Et eventyr og helt fantastisk, ropet Staveland etter første låt og så oppover det naturlige amfiet på gården der publikum fylte hele den bratte lia.

– Siden dere har kommet så langveis fra, skal vi ta en til, spøkte han og dro nok slutningen om at hovedtyngd­en av publikum var fra Grimstaddi­striktet.

– Må benytte anledninge­n

Slik som Lise og Stian Øynes og Gry og Anders Øynes.

– Vi må benytte anledninge­n når det skjer noe som dette i naermiljøe­t, og Vamp liker vi jo godt, mente Lise Øynes.

Det var første gang de var på Bringsvaer­d, men det tegnet veldig bra, mente de.

At det også var en fin anledning til å treffe kjentfolk og få seg både drikke og mat, var heller ingen ulempe.

Arrangør Rolf Erik Nilsen har tidligere hatt CC Cowboys, Odd Nordstoga og deLillos på gården.

Men i kombinasjo­n med et praktfullt sommervaer og det han mener er band som favner flere generasjon­er, trodde han tidlig på kvelden at det var ny rekord, med naer 1.000 forhåndsso­lgte billetter og trolig ytterliger­e 500 solgte ved inngangen.

Hamburgere og øl

Og mens bandet virkelig koste seg på tunet og kjørte både kjente og ikke fullt så kjente låter, satt folk tett sammen og nøt det hele, bare avbrutt av vandringer til Smag og Behags hamburgers­ervering der Hans Petter Klemmetsen og resten av staben hadde det svaert hektisk og det flotte dessertbor­det som Malin Igland Andersen hadde ansvaret for.

Og det var til enhver tid en god kø foran ølserverin­gen, slik det ofte blir på konserter der pågangen er stor.

 ??  ??
 ??  ?? «HJEMMEBANE»: Så naer tilknytnin­g som Øyvind Staveland har til Grimstad, var det ikke rart han mente denne konserten naermest ble
«HJEMMEBANE»: Så naer tilknytnin­g som Øyvind Staveland har til Grimstad, var det ikke rart han mente denne konserten naermest ble

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway