Agderposten

- Ny trener er klar tidligst neste uke

Medieansva­rlig i Arendal Fotball, Trond Madsen, forteller til Agderposte­n at klubben tar seg god tid i jakten på sin nye hovedtrene­r.

- Thomas Skjeggedal Thorsen ▶ thth@agderposte­n.no

– Det er noen prosesser som pågår, men vi tar den tiden vi trenger. Det kommer ikke til skje noe før neste uke, på det tidligste, meldte Madsen til Agderposte­n onsdag.

To uker uten trener

Det er nå to uker siden Mattias Andersson fikk beskjed om at han ikke lenger var ønsker som klubbens hovedtrene­r.

Forrige uke skal Arendal ha vaert naere å få på plass Morten Tandberg som ny trener, men han skal, som Tom Nordlie før ham, ha takket nei til jobben.

Sportslig leder i klubben, Geir Fone, uttalte forrige uke at det var Tandberg som var førstevalg­et (etter at Nordlie takket nei), men var samtidig klar på at klubben hadde både plan B og C og D, dersom det ikke skulle bli noen enighet med den tidligere Baerum-treneren og Vålerengaa­ssistenten.

– Han viste i Baerum at han er flink til å bygge klubb. Hente opp unge lokale og videreutvi­kle dem, i tillegg til at han har et rykte på seg om å vaere god på treningsfe­ltet, og i kamp. Han har også er stort engasjemen­t, noe vi trenger. Vi tror han har den karismaen og den fandenivol­dskheten som trengs for å løfte en spillergru­ppe uten den store selvtillit­en, sa Fone om hvilke kvaliteter som gjorde Tandberg så aktuell.

Flere kandidater

Madsen vil ikke si noe om hvor mange kandidater som er med i diskusjone­n, ettersom det fortsatt kan komme nye aktuelle kandidater på banen.

Han kunne også fortelle at klubben foreløpig er fornøyde med hvordan laget håndteres.

Rnkovic og Bredal styrer

Nå er det Petar Rnkovic og Frank Bredal som har ansvaret, etter at Roger Risholt og Bredal styrte skuta den første uka.

– Vår ambisjon er å finne den beste løsningen, ikke den raskeste, melder Madsen.

 ?? FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N ?? JAKTER FORTSATT: Arendal Fotballs styre jobber fortsatt med å finne Mattias Anderssons (til venstre) erstatter.
FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N JAKTER FORTSATT: Arendal Fotballs styre jobber fortsatt med å finne Mattias Anderssons (til venstre) erstatter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway