Agderposten

– Godt å se at vi får en på trynet

På et strøkent, nytt naturgress på Levermyr serverte Jerv tre gavepakker til HamKam i løpet av 24 minutter. – En smekk i trynet er beste laering, mener Jerv-trener Arne Sandstø.

- ▶ Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Til dels horribelt forsvarssp­ill sørget for at kunstgress­laget Hamarkamer­atene i praksis lå an til å trenge en halv omgang på å avgjøre matchen mot Jerv.

Da stod det 3-0 til gjestene, før Mathias Wichmann og Aram Khalili reduserte etter pause.

Etter 2-3-nederlaget har Jerv nå spilt fem strake kamper (0-23) uten å vinne i 1. divisjon.

– Ikke akseptabel­t

– Vi er ikke med de første 20 minuttene i det hele tatt. Utrolig skuffende. Vi har trent en uke og forberedt oss uitpå her, men vi var ikke på. Det første målet er grusom tabbe, det andre er markering på dødball, og det tredje er like grusomt som det første. Med verst tenkelige utgangspun­kt så er alt forgjeves når vi ikke snur det til slutt. Når vi begynner kamper slik, så er det virkelig godt å se at vi får en på trynet - for det er eneste måten å laere på. At vi ikke slipper unna med flaks. En smekk midt i trynet er beste laering. De første 20 minuttene er forferdeli­ge, sier hovedtrene­r Arne Sandstø.

– Da er det en mager trøst at dere reduserer to ganger?

– Det hjelper ingenting. Vi kriger, jager og gjør forandring­er. Men det hjelper veldig lite når vi slipper inn slike mål på en så tafatt måte. Det er sløvhet. Det som leveres er ikke akseptabel­t.

– Men kan du trykke på noen knapper underveis?

– Det får vi bruke kvelden og morgendage­n å se på - om vi kunne ha gjort noe annerledes. Men det har ikke vaert noen signaler gjennom hele uken på at noe har manglet, svarer Arne Sandstø.

– Resten av kampen er ikke noe å bry seg om, når vi er så j **** dårlige i den første perioden, legger han til.

Fra å ligge helt oppe på 5. plass (playoff) har Grimstadla­get falt ned til 11. plass – riktignok med hengekampe­n mot serieleder Aalesund til gode.

Nå er det sju poeng opp til den siste kvalifiser­ingsplasse­n.

Mathias Wichmann ville rette opp noe av ydmykelsen, og sørget for 1-3-redusering på et presist frispark fra 17-18 meter bare to minutter etter garderobep­raten på Levermyr.

Tente poenghåpet

Aram Khalili var sikker inne i feltet da han reduserte til 2-3 et drøyt kvarter før full tid, etter lekkert forarbeid av Andreas Hagen. Dette var hans sjuende seriemål i år.

Jerv jaget på for 3-3-utlikninge­n, og Martin Hoel Andersen forsøkte seg nok en gang på distanse – to minutter før slutt. Keeper bokset ut, før det ble avvinket offside to på en annen Jerv-spiller som øynet returen.

Debutanten Peter Reinhardse­n – nykommer fra Start - fikk spille drøye 20 minutter som erstatter for Ulrik Berglann.

 ??  ?? NEDTUR: Jerv har nå spilt fem kamper i 1. divisjon (0-2-3) uten å vinne. Her depper trener Arne Sandstø og spillerne etter 2-3-nederlaget mot HamKam på Levermyr søndag kveld.
NEDTUR: Jerv har nå spilt fem kamper i 1. divisjon (0-2-3) uten å vinne. Her depper trener Arne Sandstø og spillerne etter 2-3-nederlaget mot HamKam på Levermyr søndag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway