Agderposten

BURSDAGER

- Roald Thorsen

og pappa. Vi gratulerer vår skjønne jente, Ulrikke Svendsen med 3-årsdagen som var den 9. august. Vi er så glad i deg. Hilsen mamma

Hipp hurra for verdens beste Adrian som blir 1 år på fredag den 10.08.2018 Vi er så glad i deg. Klem fra farmor og mormor og resten av familien.

Verdens beste Henrikke fyller 12 år, 10. august! Vi gratulerer så mye! Love you. Store klemmer fra Ajno, Silas, pappa og mamma.

Verdens beste Ajno fylte 6 år, 24. juli. Hipp hurra for deg. Love you. Stor bursdagskl­em fra Silas, Henrikke, pappa og mamma

Gratulerer så mye med dagen Jonas. Vi er veldig glad i deg skolegutte­n vår, masse hilsener fra mamma, pappa og Hannah. Hipp hurra for Caroline Kjøl som fyller 10 år 10. august! Du er ei fantastisk jente som vi setter veldig stor pris på! Vi er så glade i deg! Gode klemmer fra Ingrid, Amalie, mamma og pappa!

Alexander Pfaff Yttrelid Gratulerer så masse til godgutten og sjarmøren vår med 7-års dagen i dag, som snart er skolegutt. Gleder oss til selskap på søndag. Klem og hilsen fra bestemor og bestefar på Sagåsen.

Henrikke S. Hovdekleiv fyller 12 år i dag. Gratulerer med dagen!

Vi gleder oss til kakefesten. Bursdagskl­emmer fra bestemor og bestefar.

30 år

Hipp hipp hurra for Ajno, som er blitt 6 år! Gratulerer ! Bursdagskl­emmer fra bestemor og bestefar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway