Agderposten

– Det er helt snodig

Eurosport-kommentato­r Amund Isaksen Lutnaes følger 1. divisjon tettere enn de fleste. Han tror det blir tøft for Jerv hvis de ikke snart vinner kamper.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Det er helt snodig at de ikke har vunnet en kamp på så lang tid i en så jevn liga som 1. divisjon er, forteller han til Agderposte­n.

Isaksen Lutnaes har fulgt Jerv og 1. divisjon svaert tett i flere sesonger.

Snart tre måneder

Sist Jerv vant en fotballkam­p var 10. juni, da Nest-Sotra ble slått 4–1 på hjemmebane.

Siden det har Grimstad-klubben spilt sju kamper, der fire av dem har endt uavgjort.

– Det kan snu fort, men de må begynne å vinne kamper. Jeg har egentlig ikke noe godt svar på hvorfor det har blitt som det har blitt. Jeg har ment at de har en veldig god ellever, men kanskje ikke nok spillere som kan gå inn med de samme kvaliteten­e når to-tre spillere er ute, mener Lutnaes videre.

Jervs neste kamper er borte mot Notodden søndag, hjemme mot Aalesund kommende onsdag før det venter en liten pause.

16. september tar Jerv turen til Åsane.

Dersom ikke Jerv vinner en sine to neste kamper vil det vaere over tre måneder siden forrige seier.

– De har spilt så mange uavgjort, noe som betyr at de ikke klarer å vippe kampene i sin favør, samtidig som kampen sist mot Sandnes Ulf var deilig å redde inn ett poeng for Jerv. Jeg mener jo at Andreas Hagen er Jervs beste spiller, og han har hanglet litt, sammen med at noen av spillerne ikke har levert helt som forventet, forteller han videre.

– Må bare henge seg på

Han mener det er riktig av Jerv å fortsette med trener Arne Sandstø, samtidig som klubben er nødt til å begynne å vinne igjen.

– Nå må de bare henge seg på, ellers blir det beintøft resten av sesongen. De to kampene som kommer nå blir syretester.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? MANGE UAVGJORT: Jerv har spilt flest uavgjort (8) og scoret nest faerrest mål i 1. divisjon i år. Amund Isaksen Lutnaes mener det blir viktig for Jerv å klare å vippe kampene til sitt favør. Bildet er fra kampen mot Sandnes Ulf forrige helg.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD MANGE UAVGJORT: Jerv har spilt flest uavgjort (8) og scoret nest faerrest mål i 1. divisjon i år. Amund Isaksen Lutnaes mener det blir viktig for Jerv å klare å vippe kampene til sitt favør. Bildet er fra kampen mot Sandnes Ulf forrige helg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway