Agderposten

Arendal fosser videre

Arendal Fotball fortsetter å vinne i 2. divisjon under Steinar Pedersen. Etter lørdagens 2-0seier over KFUM ligger laget på fjerdeplas­s.

-

Arendal-trener Steinar Pedersen var en svaert fornøyd mann etter seieren.

– Dette er tre utrolig sterke poeng på bortebane. Alle la ned en vanvittig jobb og sitter nå i garderoben og er kjempeforn­øyde. Det er så mye det koster å vinne en fotballkam­p, sa Pedersen til Agderposte­n lørdag kveld.

I bortemøtet med KFUM fikk Stian Michalsen sin debut fra start, etter at han signerte for klubben på overgangsv­induets siste dag.

Han svarte på tilliten med å score begge Arendals mål.

– Det var bra, det. Deilig følelse da den første gikk inn, sa Michalsen.

– Vi scoret to tidlige scoringer, og fikk kampen inn i vårt spor. Da kunne vi bare ligge bak og kontroller­e. Vi har en bra lagmoral, så hvorfor skal vi ikke bare fortsette å vinne, la han til.

Skryter av laget

Steinar Pedersen gir skryt til laget etter den sterke seieren, og drar frem lagmoral og den første omgangen.

– Første omgang var fantastisk, i forhold til struktur og plan lagt på forhånd. Så fikk vi noen nydelige scoringer. Samtidig ble det jobbet veldig hardt og lagt ned veldig mange meter med løping. Jeg er veldig fornøyd.

Arendal har nå altså vunnet fem kamper på rad, derav fire under Steinar Pedersens ledelse.

På disse kampene har laget kun sluppet inn ett mål, straffesco­ringen til Nardo i 2-1-seieren hjemme på Norac.

– Og det er en viktig del. Vi ofrer oss i boks og har en keeper i god form. Og vi er der for hverandre hele tiden. Det er gledelig, avsluttet Pedersen.

Tidlig scoring

Arendal kom svaert godt i gang med kampen borte mot KFUM Oslo.

På forhånd lå Oslo-laget foran Arendal på tabellen, men allerede etter tre minutter scoret nysignerin­gen Stian Rokås Michalsen.

Den tidligere Viking-spilleren debuterte fra start etter overgangen (kom inn som innbytter mot Vard Haugesund), og brukte bare tre minutter på å score sitt første mål i Arendal-trøya.

Scoringen kom etter flott forarbeid fra Pape Pate Diouf på kanten, og Michalsen dunket ballen i mål da han kom stormende inn i boksen fra sin indreløper-posisjon.

Arendal fortsatte å kjøre, og et kvarter senere dukket Michalsen opp igjen.

Doblet ledelsen

Fra rundt 18 meter plasserte han ballen i nettet og doblet Arendals ledelse.

Etter 2-0-scoringen bølget det frem og tilbake uten de helt store sjansene til noen av lagene.

Dermed var stillingen 2-0 til Arendal til pause.

Etter pause hadde KFUM mye ball og jaktet redusering, men Arendal sto sterkt i forsvar og hindret hjemmelage­t i å skape noen store sjanser.

Arendal fikk noen store sjanser til å kjøre kontringer, men den siste pasningen og involverin­gen manglet.

Gule kort: Fredrik Levorstad, KFUM

Mål: 0-1 Stian Michalsen (3), 0-2 Michalsen (18) Arendals lag: Grzegorz Flasza - Dejan Corovic, Philip Aukland, Petar Rnkovic, Adi Markovic - Kim Kvaalen, Jakob Rasmussen, Stian Michalsen (Balal Arezou fra 72.) - Conrad Wallem (Anders Hella fra 60.), Fabian Stensrud Ness (Thompson Ekpe fra 79.), Pape Pate Diuof

?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? MER JUBEL: Dejan Corovic, Anders Hella og resten i Arendal Fotball kunne igjen juble for tre poeng. Her jubler de to førstnevnt­e for scoring i hjemmekamp­en mot Vard Haugesund sist.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD MER JUBEL: Dejan Corovic, Anders Hella og resten i Arendal Fotball kunne igjen juble for tre poeng. Her jubler de to førstnevnt­e for scoring i hjemmekamp­en mot Vard Haugesund sist.