Agderposten

Forventer tittelkamp i alle turneringe­r

ØIF Arendal går hardt ut i deres offisielle målsetting for sesongen. Trener Marinko Kurtovic drømmer om medaljedry­ss og rekord.

- HÅNDBALL thth@agderposte­n.no

▶ – Vi har flere scener vi skal utfolde oss på. Jeg forventer at vi skal kjempe i toppen av alle turneringe­ne som teller, i serien skal vi sloss om medaljer. I Challenge Cup er vi avhengig av en heldig trekning. Det er god økonomi i Balkan-landene, der flere har forsterket seg mye. Vi må ha flaks for å gå hele veien. Målet er å komme lenger enn før, som er kvartfinal­e, sier Marinko Kurtovic til ØIF Arendals hjemmeside.

Hard kamp

Årets sesong i eliteserie­n i håndball blir av mange sett på som den jevneste på lang tid.

TV2-ekspert Bent Svele har tidligere nevnt ØIF, Elverum, Drammen og Fyllingen til å vaere med i kampen om medaljer.

De samme fire lagene trekker Kurtovic frem.

Fyllingen er laget som kommer på besøk til Sør Amfi lørdag.

Da er det altså seriestart for ØIF, som starter jakten på mer edelt metall.

Kurtovic og ØIF tok bronsemeda­ljen i serien i fjor, og andreplass i sluttspill­et etter at de tapte for Elverum i finalen.

I august smalt nyheten om at August Baskår Pedersen var solgt til dansk håndball.

Joker på kant

Inn kom André Lindboe, en mann som til tider har storspilt mot ØIF for Elverum.

Kurtovic er godt fornøyd med erstattere­n.

– Vi har fått inn en med rutine – en som har vunnet liga, sluttspill, spilt landskampe­r. I mine øyne har han hatt for mange kamper på benken. Han burde spilt mer på landslaget. Det er en rutinert spiller med vinnerskal­le, en som stikker seg ut. Tidligere var han hatet i Sør Amfi, nå er han elsket. Ting svinger fort. Jeg tror han er den spilleren vi har manglet. Han vil bruke tid på å finne matchform, men når han blir kjent med spillet vårt, kan han bli tungen på vektskåla for vår del, forteller ØIF-treneren til hjemmeside­n. ▶

Thomas Skjeggedal Thorsen

 ?? FOTO: ALEXANDER NUPEN ?? HØYE AMBISJONER: Marinko Kurtovic og ØIF Arendal har store ambisjoner for årets sesong. Med André Lindboe inne kan det bli fest i Sør Amfi allerede lørdag.
FOTO: ALEXANDER NUPEN HØYE AMBISJONER: Marinko Kurtovic og ØIF Arendal har store ambisjoner for årets sesong. Med André Lindboe inne kan det bli fest i Sør Amfi allerede lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway