Agderposten

Tettpakket program

Høstens program på Munkehauge­n scene er tettpakket. Helgens konsert er allerede utsolgt.

- ▶ Stein Larsen larsen@agderposte­n.no

Først ut er Pogo Pops kommende fredag. Her er allerede billettene revet bort.

– Første konsert er utsolgt. Interessen for Pogo Pops har vaert stor og det blir en intimkonse­rt for dem som har vaert tidlig ute og sikret seg billetter, sier Ole Johan Lillegaard ved Munkehauge­n.

30 år etter starten, 25 år etter albumdebut­en og fem år etter forrige album er bergenstri­oen tilbake med velkjente toner i Arendal.:

– Det blir catchy pop i landskapet Teenage Fanclub, The Beatles, David Bowie, a-ha og britpop à la Suede, med en liten sving innom crooner-pop, sier han.

Blandet

Deretter går det slag i slag med et program som inneholder alt fra metal til funk, soul og pop.

I slutten av måneden står Solveig Andersen, som driver Arendals musikkpub Barrique, på scenen.

– Hun vil fremføre fra fjorårets album «Satisfied with sensible shoes». Her har hun fått dyrket sitt store låtskriver­talent, forteller Lellegaard.

Neste konsert er i begynnelse­n av oktober, og da går det hardere for seg.

– Timeworn er et norsk metalband fra Vøyenbrua i Oslo bestående av medlemmer med lang fartstid i den norske DIYhardcor­e/metalscene­n. De har opparbeide­t seg et rykte som en intens og tight live-opplevelse gjennom aktiv konsertvir­ksomhet og har blant annet spilt på Klubbøya og vaert support for

Kvelertak i Europa, sier Lillegaard.

Americanab­and

I november lokker han med americanab­andet «The Northern Belle».

Så blir det en elektronis­k kveld med tre artister skal fylle høstmørket med visuals og ny musikk senere i måneden.

– Vi er stolt av å presentere: Those Alpine Myriads, sier Lilllegara­rd, som lover et nesten forvitret, dramatisk elektronis­k landskap over prosessert perkusjon.

Året avsluttes ble tradisjone­ll Julejam i romjulen.

– Ja, tradisjone­n tro blir igjen julens rockebegiv­enhet arrangert andre juledag med mange lokale på scenen, sier Ole Johan Lillegaard.

 ??  ?? ELEKTRONIS­K KVELD: Men «Those Alpine Myriads» og «Petchblend» inviteres det til elektronis­k aften med blant annet Howard Maple.
ELEKTRONIS­K KVELD: Men «Those Alpine Myriads» og «Petchblend» inviteres det til elektronis­k aften med blant annet Howard Maple.
 ??  ?? POPULAER: Torgeir Waldemars første albumet ble nominert til Spellemann­sprisen 214 i klassene country og årets nykommer. Han andre album, No Offending Borders, kom i januar 2017 og ble for det nominert til Spellemann­prisen 2017 i klassen rock. I november kommer han til Arendal.
POPULAER: Torgeir Waldemars første albumet ble nominert til Spellemann­sprisen 214 i klassene country og årets nykommer. Han andre album, No Offending Borders, kom i januar 2017 og ble for det nominert til Spellemann­prisen 2017 i klassen rock. I november kommer han til Arendal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway