Agderposten

DAGENS BIBELORD

-

Vi gifter oss i Barbu kirke lørdag 8/9 klokken 13.00. Alle venner og bekjente er hjertelig velkomne til vielsen. Kathrine Kristoffer­sen og

1 Kong 19,9-13

Der gikk han inn i en hule og sov der om natten. Da kom Herrens ord til ham, og det lød så: «Hvorfor er du her, Elia?» Han svarte: «Jeg har vist brennende iver for Herren, haerskaren­es Gud. For israelitte­ne har forlatt din pakt, dine altere har de revet ned, og dine profeter har de drept med sverd. Jeg er den eneste som er igjen, og nå står de meg etter livet.» Da sa Herren: «Gå ut og still deg opp på fjellet for Herrens ansikt, så vil Herren gå forbi!» Foran Herren kom en stor og sterk storm som kløvde fjell og knuste klipper, men Herren var ikke i stormen. Etter stormen kom et jordskjelv, men Herren var ikke i jordskjelv­et. Etter jordskjelv­et en ild, men Herren var ikke i ilden. Etter ilden – lyden av skjør stillhet. Da Elia hørte den, dro han kappen for ansiktet, gikk ut og stilte seg i huleåpning­en. Da lød det en stemme som sa: «Hvorfor er du her, Elia?» og pappa.

Gratulerer med 7-årsdagen Helena. Du er en utrolig flott jente som lyser opp dagen. Vi er kjempeglad i deg! Klem fra pappa, mamma, Charmen, Emil.

Vi vil gratulere Jenny Aleksandra med 3-årsdagen! Du er morsom, sød og herlig å vaere sammen med. Hele gjengen digger deg. Bursdagskl­em!

Louise Mordt fyller 1 år torsdag 6. september. Mormor og morfar gratulerer den fine og flinke jenta i Ås, og hilser til en stolt oldemor i Arendal. Vi gleder oss til å feire deg i helgen!

Hurra for Cassandra som fyller 6 år den 06.09.18. Stor klem fra farmor og farfar.

 ?? Erik Heier Sødal. ??
Erik Heier Sødal.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway