Agderposten

BURSDAGER

-

Hipp hurra for verdens fineste Johannes som fyller 4 år idag! Gratulerer med dagen. Du er en så god gutt og verdens beste storebror. Vi er veldig stolt av deg. Stor bursdagskl­em fra Olav, pappa og mamma.

Gratulerer så mye med dagen til gulljenta vår Mathilde som fyller 5 år idag! Vi er stolte av deg, og veldig glad i deg. Klem fra Ailo, mamma og pappa.

Hipp hurra for 9 åringen Frida Naes Meyer i dag 1. oktober. Vi heiser flagget for deg skjønne prinssesse. Du er ei flott og god jente med interesser i skole, turn, fotball og håndball. Takk for fine dager sammen i sommer med bading og båtliv. Koselig å vaere sammen med deg i Trondheim med fotball og baking. Du er ei herlig jente som farmor og bestefar er veldig glad i og stolte av. Kos deg masse på bursdagen din. Stor bursdagskl­em fra Farmor og bestefar på Fevik. Gratulerer.

Tenk endelig er dagen her da du fyller 7 år, kjaere Hanna! Du er vår fine solstråle, som er så god mot alle, snill og morsom! Vi er så glad i deg jenta vår, gleder oss til bursdagsse­lskap for deg i dag! Gode klemmer og 7 ganger HURRA fra mamma, pappa, lillesøste­r Ine, Lillepus Berte, mormor, far, bestemor og bestefar.

3x3 hurra for kule og tøffe Brage som fyller fem år idag. Du er tøysete, morsom, aktiv og blid. Håper du får en fin feiring idag. Drøssevis av klemmer fra Thomas og Fredrik.

Hipp Hurra for Lars Øiestad, Rykene, som fyller 5 år i dag 1. oktober! Hilsen Besta og Bestefar på Rykene, Kajsa, Filippa, tante og onkel.

I dag fyller vår nydelige Ada

Sofie 5 år. Gratulerer så mye med dagen. Vi er kjempeglad i deg. Klemmer fra mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway