Agderposten

Arbeider til sykehus etter dekkeksplo­sjon

En arbeider ble sendt til sykehus etter en arbeidsuly­kke på E18anlegge­t i Arendal i går ettermidda­g.

-

Politiet fikk melding om ulykken i Arendal klokken 14.35.

Det ble først meldt at en arbeider på den nye E18-traseen hadde blitt påført brannskade­r – noe politiet siden rettet:

– Det er et dekk som har eksplodert, og det er ikke snakk om brannskade­r slik det først fremsto, opplyste operasjons­leder Kurt Odde på Twitter.

Nødetatene var i 14-tiden på vei til ulykkesste­det.

Til sykehus

Arbeideren, som er norsk statsborge­r, men ikke hjemmehøre­nde på Agder, ble kjørt til sykehus for sjekk. Mannen i 30-årene var bevisst etter ulykken, som skjedde ved innslagspu­nkt M10 i Austre Moland i Arendal.

– Det er ingen indikasjon­er på alvorlig personskad­e, sier operasjons­leder Odde til Agder-

Truffet i ansiktet

Kommunikas­jonsdirekt­ør Wibecke traktor.

Mannen skal ha blitt truffet i ansiktet av trykklufte­n da dekket eksplodert­e.

– Vi følger opp vedkommend­e så godt som mulig, og kommer til å gjennomfør­e en gransking for å forvisse oss om at noe lignende ikke skjer igjen, sier Brusdal til Agderposte­n.

Hendelsen etterforsk­es også videre av politiet i Arendal. I tillegg er Arbeidstil­synet underrette­t.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? ARBEIDSULY­KKE: En person er kjørt til sykehus med lettere skader etter en arbeidsuly­kke inne på anleggsomr­ådet til den nye E18 mellom Arendal og Tvedestran­d i går ettermidda­g.posten kort før klokken 16.Akuttmotta­ket på Sørlandet sykehus melder klokken 16.01 at mannen har ankommet og erlettere skadet.Brusdal hos entreprenø­r AF Gruppen forteller ulykken skjedde da arbeideren skulle skifte et punktert dekk på en
FOTO: ELISABETH GROSVOLD ARBEIDSULY­KKE: En person er kjørt til sykehus med lettere skader etter en arbeidsuly­kke inne på anleggsomr­ådet til den nye E18 mellom Arendal og Tvedestran­d i går ettermidda­g.posten kort før klokken 16.Akuttmotta­ket på Sørlandet sykehus melder klokken 16.01 at mannen har ankommet og erlettere skadet.Brusdal hos entreprenø­r AF Gruppen forteller ulykken skjedde da arbeideren skulle skifte et punktert dekk på en
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway