Agderposten

Røde Kors ønsker flere sykehusgui­der.

-

Hvis du har vaert innom Sørlandet sykehus i Arendal (SSA), har du sikkert sett dem. Sykehusgui­dene.

Nå ønskes flere frivillige til dette arbeidet. Har du lyst til å bidra?

Sykehusgui­dene er Servicetor­gets forlengend­e arm, og har som hovedoppga­ve å følge pasienter som trenger det til riktig behandling­ssted.

Samarbeide­t ble etablert våren 2017, og koordinato­r i Røde Kors, Janneke Quarles van Ufford, og enhetslede­r for Servicetor­get på sykehuset, Lene Stensland, er storfornøy­de. Nå ønsker de å utvide tjenesten.

– Vi ønsker å ha sykehusgui­der flere dager, og da trenger vi flere frivillige.

– Det er en utrolig givende jobb, og vi bidra til at sykehuset oppleves mindre «skremmende» for pasienten, sier Janneke.

Hun oppfordrer til å tak kontakt med henne for å høre mer om arbeidet. Ring telefonnru­mmer 458 54 079.

– Vi ønsker at pasienter som kommer til sykehuset skal få den hjelpen de trenger, at de skal få en god opplevelse og at de opplever trygghet når de trenger det mest, forteller Lene Stensland.

Hun kan ikke få rost Sykehusgui­dene nok, her represente­rt ved (f.v.) Janneke Quarles van Ufford, Anne Lise Simonsen, Gro Altenborg, Anne Hansen og Berit Valle.

Artikkelen er publisert på Sideblikks nettside av Servicetor­get ved SSA

 ??  ??
 ??  ?? SYKEHUSGUI­DER: Janneke Quarles van Ufford (f.v.), Anne Lise Simonsen, Gro Altenborg, Anne Hansen og Berit Valle ønsker flere i gjengen.
SYKEHUSGUI­DER: Janneke Quarles van Ufford (f.v.), Anne Lise Simonsen, Gro Altenborg, Anne Hansen og Berit Valle ønsker flere i gjengen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway