Agderposten

Koseligere enn navnet

I dag skal vi frem til et sted som både innbyr til rolige turer og trening i naer kontakt med andre.

- Villeveier@agderposte­n.no

LEKEPLASS: FOR MEDLEMMER: Men la oss starte med navnet vi skal frem til først. Det er en vik som deler forstavels­e med et tørrlagt og ikke lenger eksisteren­de tjern i naerheten. Navnet kan tyde på at det en gang har vaert mye krypdyr her, men hvor mye det er av dette her nå, skal ikke vi legge oss opp i.

Det er naerme vannet, og med en spesialbyg­d brygge for turaktivit­eten som gjerne starter her. De ivrigste har også lagret redskapen sin her, for enten trim eller ren forlystels­e.

I treningslo­kalene det gjerne kommer både rop og andre lyder fra, trenes det jevnlig på aktivitete­r som kan gi deg selvtillit og en følelse av sikkerhet. Og ikke å forglemme bedre form.

Ikke langt unna ligger stedet der et stort parti ble stiftet i 1886.

Sist uke var vi på Lerestvedt i Øyestad.

Anne Bakke, Hisøy,

Brit Olsen, Rykene og Øistein Eriksen, Vegårshei, er ukens heldige vinnere av to flakslodd hver. Kupongen må vaere oss i hende senest onsdag neste uke. Den kan leveres i Agderposte­ns kundesente­r i Østregate 5, Arendal, eller sendes i konvolutt merket «På ville veier» til: Agderposte­ns redaksjon, postboks 8, 4801 Arendal eller på mail til:

 ??  ?? Her på brygga klargjøres mange turer. Og noen vasker etterpå.
Her på brygga klargjøres mange turer. Og noen vasker etterpå.
 ??  ?? sorten. Av den lille
sorten. Av den lille
 ??  ?? TRANGT: Den ene av to veier til dagens sted.
TRANGT: Den ene av to veier til dagens sted.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway