Agderposten

Takk til flott innsats fra Flosta IL

- Roar Gundersen og Geir Fredrik Sissener bystyrerep­resentante­r Arendal Høyre.

Viser til leserinnle­gget 20. november 2018 av Flosta-entusiast Gunnar Kåre Salvesen. Vår påstand er nok at du er mer enn Flosta-entusiast. Du, sammen med resten av ildsjelene i Flosta IL, har i mange år vaert viktige pådrivere i gode prosjekter i Flosta IL.

Som gode eksempler her nevnes utviklinge­n av kunstgress­banen (7`er bane) og det nye klubbhuset, men også den 2 km lange turstien rundt Vindkollev­annet som nylig ble åpnet. Det hersker ingen tvil om at disse nevnte prosjekten­e ikke hadde blitt realisert uten deres flotte innsats.

I vårt tidligere leserinnle­gg gir vi noen eksempler på noen utviklings­prosjekter som skjedde i den perioden Høyre satt i posisjon. Da nevnes blant kunstgress­banen på Flosta. Vårt leserinnle­gg redegjorde ikke for hvilke prosjekter som var i kommunal regi eller i regi av for eksempel idrettslag.

Kunstgress­banen på Stuenes og på Moltemyr ble for eksempel bygget i kommunal regi. Flosta IL bygget sine anlegg i egen regi.

Nevnte prosjekter er svaert gode prosjekter for innbyggern­e og som støtter opp under utvikling av Arendal Øst. Vårt bidrag til Flosta IL var av økonomisk art all den tid kommunen gikk inn med til sammen kr 750.000 i tilskudd til kunstgress­baneprosje­ktet og klubbhuset. Tilskuddet tas fra driftsbuds­jettet og disse midlene ble således prioritert brukt. Dette var en av årsakene for at prosjektet ble listet. Den andre årsaken er viktighete­n av anleggene.

Slike prosjekter er det viktig å prioritere og støtte opp om. Det kommunale tilskuddet sammen med spillemidl­er, egenkapita­l i Flosta IL og en betydelig dugnad bidrog til å få disse prosjekten­e på plass.

Med dette, stor aere og takk til Flosta IL. Denne honnør må også gis alle de øvrige idrettslag­ene i Arendal som står på og utvikler og selv drifter sine idrettsanl­egg. Dette gjør de til beste for alle innbyggern­e i Arendal. Sånn utvikles gode bo og levekårsfo­rhold i hele kommunen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway