Agderposten

Målmaskin mot sine egne

ØIF Arendal-spilleren Kristoffer Pedersen (20) har bøttet inn 42 mål på fire kamper for partnerklu­bben Kragerø.

- HÅNDBALL Tom A. Borgersen, Varden

I onsdagens møte med treningsko­mpisene i ØIF Arendal Elite 2, ble det ni mål da Kragerø tapte 34-37.

Han står nå med 10,5 mål i snitt i 2. divisjon avdeling 3. Det kan ingen matche i avdelingen.

Skal gå foran

– 33 scoringer før den i dag, er egentlig bare sånn det bør vaere. Siden jeg trener og spiller med ØIF i eliteserie­n, så mener jeg at jeg har nivået til å gå foran, sier Pedersen, som fikk en uvanlig kamp onsdag.

Han er en del av avtalen Kragerø har med ØIF Arendal Elite. Laget fra Aust-Agder er prestasjon­sklubben, mens Kragerø er partnerklu­bb.

– Jeg spiller og trener i Arendal hele uken, og spiller kamper for Kragerø når jeg har tid. For meg er det helt perfekt å ha det på denne måten, sier han.

Det betyr at han spilte mot sine egne treningska­merater, hjemme i egen hall i Kragerø.

– Klart det er spesielt, men jeg var hverken nervøs eller gledet meg spesielt. For meg var det bare en helt vanlig kamp, men jeg skal innrømme at det var spesielt, sier han.

Lite spilletid i eliten

Pedersen bor på Sørlandet, men kjørte ikke sammen med motstander­e til kamp.

– Nei, jeg dro opp til Kragerø før det ble aktuelt, gliser han.

Ha har bidratt for Kragerø fire ganger denne sesongen.

– Jeg er med når jeg har tid, og at det ikke kraesjer med eliteserie­kamper, sier han.

Han har vaert i troppen til laget fra Arendal åtte ganger denne sesongen. Kun i én av kampene har han sluppet til, og han har fortsatt til gode å score i eliteserie­n.

– Jeg har hatt mindre spilletid enn forventet egentlig, men det er det bare jeg selv som kan gjøre noe med. Det er bare å jobbe enda hardere, mener talentet.

Den første omgangen mellom Kragerø og ØIF Arendals andrelag var jevn og målrik fra starten av, med gjestene et lite hestehode foran.

Spenning på tampen

På det meste ledet mannskapet til Marinko Kurtovic med fem.

Til pause stod det 17-20. Kristoffer Pedersen holdt snittet med seks mål før pause.

Etter pause så det håpløst ut for Kragerø. Nok en gang dro ØIF fra, men det skulle bli spenning likevel. Ti minutter før slutt var Kragerø to mål bak, og regien for opphenting­en sto Kristoffer Pedersen for.

Det holdt ikke. Kristoffer­s forsøk minuttet før slutt gikk over, og lufta gikk ut av Kragerø.

 ?? ARNE BORGERSEN, VARDEN FOTO: TOM ?? TAPTE: Kristoffer Pedersen og Kragerø tapte onsdag 34-37 mot sine treningska­merater i ØIF Arendal. Til venstre er Sander Løvlie Simonsen som sammen med Pedersen ble delt toppscorer i kampen med ni mål.
ARNE BORGERSEN, VARDEN FOTO: TOM TAPTE: Kristoffer Pedersen og Kragerø tapte onsdag 34-37 mot sine treningska­merater i ØIF Arendal. Til venstre er Sander Løvlie Simonsen som sammen med Pedersen ble delt toppscorer i kampen med ni mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway