Agderposten

Slutt for flere Jerv-spillere

Den foreløpige A-stallen for Jerv i 2019-sesongen teller 14 mann etter at mange spillere har forsvunnet ut portene på Levermyr.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Fra før er det kjent at kaptein Glenn Andersen og Alexander Lind legger opp i Jerv. Onsdag meldte 1. divisjonsk­lubben at ytterliger­e tre spillere har vaert i aksjon for siste gang på Levermyr, i alle fall som Jerv-spillere.

Venstrevin­gen Ulrik Reinaldo Berglann, spissen Sean Ugo Okoli samt den innlånte keeperen Marc Nordqvist blir ikke med inn i 2019-sesongen.

Okoli og Nordqvist har ifølge FK Jerv reist tilbake til henholdsvi­s USA og Finland (IFK Mariehamn).

Var bankers før 2018

Disse utlendinge­ne ble hentet til FK Jerv på korttidsko­ntrakter i sommer.

Nordquist fikk ingen spilleminu­tter på A-laget og seks kamper for B-laget, mens Okoli noterte seg for ett mål på 12 matcher på førstelage­t.

Publikumsf­avoritten Berglann var fast på laget de to foregående sesongene, mens han i år måtte finne seg i å vaere andrevalg på venstrevin­gen i 13 av 30 kamper. Han fikk 88 kamper i 1. divisjon og scoret ti mål.

Sju spillere som startet sesongen i Jerv forsvant ut midtveis av ulike grunner, deriblant Izuchukwu Jude Anthony (Haugesund, lån avbrutt) og Isac Lidberg (Start, lån avsluttet), samt keeper Øyvind Knutsen (Hønefoss)

A-stallen til Jerv for 2019 teller akkurat nå 14 spillere.

Det betyr at klubbledel­sen har en stor jobb med å fylle på med spillere i A-stallen før neste sesong.

Kan få ny kontrakt

Jerv-trener Arne Sandstø har tidligere bekreftet at klubben er i dialog med midtstoppe­ren Espen Knudsen om en forlengels­e av kontrakten som utløper ved nyttår. Jerv endte på 13. plass for andre sesong på rad i 1. divisjon – to poeng over nedrykkskv­alifiserin­g.

PS: I går kveld ble Jerv Awards arrangert. Les mer om markeringe­n på agderposte­n.no

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? EXIT: Angriperne Sean Okoli (t.v.) og Ulrik Reinaldo Berglann skal ikke spille for Jerv i 2019-sesongen.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD EXIT: Angriperne Sean Okoli (t.v.) og Ulrik Reinaldo Berglann skal ikke spille for Jerv i 2019-sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway