Agderposten

På Canvas Hove kan du selv velge nivået. Telt, hotellstan­dard eller noe midt i mellom.

- Espen Bierud Marked og kommunikas­jon Canvas Hove

Når vi i Canvas Hove har sagt at vi kommer til å ha opplevelse­r og overnattin­g i alle prisklasse­r, så mener vi det. Vi syns det er både litt trist og svaert unødvendig at tre medlemmer av Fremskritt­spartiet sprer usannheter i lørdagens leserinnle­gg i Agderposte­n.

Vi kommer til å rive gjerdene, fjerne asfalt og alle private plattinger og opparbeide den fineste delen av campingomr­ådet til teltere. Tar en med seg familien på fire og setter opp eget telt en helg vil det koste 100 kroner per person per natt. Så 800 kroner kan bli sluttsumme­n ved utsjekk. Hvis en i tillegg vil leie kano med glassbunn å leke med, ta en badstue og kanskje unne seg kakao og vafler på restaurant­en, kan det jo vaere familiens regning for helgen naermer seg 2000 kroner. Det er fortsatt nesten en tjuendedel av det som blir påstått i leserinnle­gget.

Så kommer det noen telt og hytter med hotellstan­dard eller tilnaermet slik standard, der prisen vil vaere noe i naerheten av en vanlig hotellover­natting. Poenget her at alle skal finne en løsning som passer for deres behov og lommebok. Og alle skal ha tilgang på området, alle er like velkomne og svaert mange flere mennesker enn i dag skal få tilgang på overnattin­g i dette verdsatte området.

Medlemmene fra Frp sammenlikn­er i sitt leserinnle­gg Canvas Hoves priser med Canvas Hotel i Nissedal (de to drives forøvrig som to forskjelli­ge selskaper med to forskjelli­ge eierstrukt­urer). Det sistnevnte er et svaert arbeidskre­vende hotell. Det ligger 2 kilometer fra naermeste bilvei, uten innlagt strøm, vann eller kloakk. Alt som skal brukes må fraktes fra leverandør via bil til båt, før det baeres dit det skal inne på øyen hvor hotellet ligger. Dette er svaert krevende med alt som skal ut og inn av for eksempel sengetøy, mat, bagasje, drikke, søppel, tomgods og så videre. I terrenget har vi tilrettela­gt ca 110 km håndbygde sykkelstie­r og to spektakula­ere hengebruer. Prisen per person per helg er 5450 kroner, men det inkluderer seks varme måltid, snacks rundt bålet, kaffe, te og guider som tilrettele­gger turene i den vakre naturen. Det sier seg selv at Frp her sammenlikn­er to veldig forskjelli­ge produkter.

På Canvas Hove kan du selv vel- ILLUSTRASJ­ON: ge nivået på overnattin­g. Telt, hotellstan­dard eller noe midt i mellom - f.eks. et ferdig oppsatt telt som henger i lufta mellom traerne. Du kan selv velge hvor mange måltider du vil kjøpe i restaurant­en, eller om du vil ta med den maten og drikke hjemmefra. Hvilke aktivitete­r du ønsker å delta på er så klart også frivillig.

For alle turgåere og dagsbesøke­nde som ønsker blir det et bredt aktivitets­tilbud og en restaurant som er åpen hele året.

Vi mener dette er måten å gi Hove tilbake til folket på. La oss dele, bevare og utvikle Hoveodden.

 ??  ?? Canvas Hove
Canvas Hove
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway