Agderposten

– Er nødt til å vinne

ØIF Arendal har ikke slått Haslum siden desember 2016. Trener Marinko Kurtovic er klar på at kampen må vinnes for å vaere med i toppen.

- HÅNDBALL thth@agderposte­n.no

3. desember 2016 er forrige gang ØIF slo Haslum, onsdagens motstander i Nadderud Arena.

Da vant ØIF hele 44-30 på bortebane.

– Det blir en utrolig tøff kamp. Vi spiller «alltid» jevne kamper mot Haslum. Men vil vi fortsette å vaere med i toppen må vi vinne kampen, og da må spillerne opp noen hakk fra den siste tiden, mener Marinko Kurtovic.

Mye løping

– Det blir to løpevillig­e lag, så forsvarssp­illet blir viktig, og at vi er disipliner­t i angrepsspi­llet så de ikke får løpe. På sitt beste kan de slå alle, legger Kurtovic til.

Det har vaert en varierende sesong så langt for Haslum med fire seire og seks tap på de første ti kampene i serien. – Det blir litt vanskelig når de varierer så mye. Fra helt på bunn til helt på topp. Men det er alltid litt ekstra gøy å møte Haslum. Vi må sørge for å komme godt i gang med kampen, sier Sondre Paulsen.

Han forteller derimot at forberedel­sene til kamp går som de pleier.

– Vi har hatt videoanaly­se, snakket om hva vi ønsker å gjøre, og diskutert løsninger på ulike scenarioer, forteller han.

– Gjøre dem dårlig

– Det er viktig å se på hva vi møter, spiller for spiller. Så handler det om å gjøre dem dårlige på det de er gode på. Tålmodighe­t i angrepsspi­llet vårt blir viktig, sier Kurtovic.

Thomas Skjeggedal Thorsen

 ??  ?? TØFF KAMP: Sondre Paulsen og ØIF Arendal spår en tøff kamp når de onsdag kveld møter Haslum på bortebane i Nadderud Arena.
TØFF KAMP: Sondre Paulsen og ØIF Arendal spår en tøff kamp når de onsdag kveld møter Haslum på bortebane i Nadderud Arena.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway