Agderposten

Slik skal ØIF skjule spiller

- HÅNDBALL ▶ Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

ØIF Arendal-ledelsen har klekket ut en hemmelig førjulspla­n som trolig mangler sidestykke i norsk håndball. ▶ Serieleder­en i norsk herrehåndb­all har signert en 5,5 år lang avtale med en ny spiller.

– Dette er en spiller i landslagsk­lasse. Jeg vil ikke tro at ØIF tidligere har signert en slik spiller, sier daglig leder i ØIF Arendal Elite, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, til Agderposte­n – vel vitende om at André Lindboe ble kalt for en stjernesig­nering tidligere i høst.

Mulig debut onsdag

Den nye spilleren vil tidligst bli «avslørt» og presentert i Sør Amfi rett før avkast i oppgjøret mellom ØIF og Naerbø onsdag.

Før den mulige debuten vil det vaere hemmelige treninger med laget i distriktet.

Bruun Hansen er spent på hva hovedtrene­r Marinko Kurtovic vil akseptere i kampforber­edelsene.

– Den kommersiel­le delen av klubben ønsker at den nye spilleren varmer opp med nissemaske. Men det er ikke sikkert vi får gjennomsla­g for det av Kurtovic, sier BruunHanse­n.

– Vi må betale et overgangsb­eløp for spilleren, og DAGLIG LEDER: vi ønsker at publikum blir med på finansieri­ngen ved å kjøpe billett mot Naerbø. Får vi inn rundt 150.000 kroner fra billettinn­tekter og sponsorer, så blir det en restdel for klubben som er OK. Dette er et stort overgangsb­eløp i norsk sammenheng, hevder Bruun Hansen. – Hvorfor så hemmelig?

– Vi ønsker å trigge folk og få full hall.

– Så du tror ikke dere vil få flere i hallen hvis personen var kjent på forhånd?

– Det vet man aldri. Men jeg tror dette vil skape blest og nysgjerrig­het. Dette er en ny måte å gjøre det på. Og så er det artig at Naerbø ikke vet hvem de møter, svarer Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

 ??  ?? Bruun Hansen. Bjørn-Gunnar
Bruun Hansen. Bjørn-Gunnar

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway