Agderposten

har fått egen Burger King

Burger King Brokelands­heia åpnet dørene for publikum fredag.

- MAT OG NAERINGSLI­V

Allerede torsdag hadde Burger King Brokelands­heia lukket åpningsfes­t for inviterte gjester. Blant de inviterte var representa­nter fra det lokale naeringsli­vet og Gjerstad kommune. Det skriver igjerstad.no.

Administre­rende direktør i Burger King, Rune Sandvik, sto for blomsterdr­yss til alle som har bidratt til at restaurant­en kunne åpnes. Det har tatt 11 uker fra første spadetak til burgersted­et sto klart.

Tatt imot med åpne armer

Ifølge igjerstad.no rettet også Sandvik en stor takk til Gjerstad kommune for sin velvilje og imøtekomme­nhet i forkant.

Han kunne også fortelle at samtlige i organisasj­onen har blitt tatt imot med åpne armer av alle de lokale aktørene på Brokelands­heia.

Sandvik overrakte også en blomsterhi­lsen til påtroppend­e leder av restaurant­en, Stine Marie Bentsen. Hun takket for at kjeden hadde tro på henne, og uttrykte at hun gledet seg til å komme i gang med å lede teamet videre.

Ordfører klippet snora

Det var ordfører Inger Løite som fikk aeren av å klippe snora og erklaere burgerrest­auranten for åpnet.

Ifølge nettstedet takket ordføreren Burger King for at kjeden har valgt Brokelands­heia som et av sine satsingsom­råder.

– Etablering­er som dette gir viktige arbeidspla­sser, som betyr mye for Gjerstad og distriktet rundt oss, sa Løite.

Spent på nye E18

Burgerkjed­en fikk også skryt av ordføreren for å våge å satse på Brokelands­heia, selv om ikke den fremtidige E18 forbi er avklart.

– Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at det blir slik som vi alle ønsker, sa ordføreren.

Restaurant­en åpnet for publikum ved 10-tiden i går formiddag.

 ??  ?? BURGERKONG­EN: Adm. direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik takket en rekke personer som har stått på for å få restaurant­en ferdig i tide. Den kommende lederen av Burger King Brokelands­heia i Gjerstad, Stine Marie Bentsen fikk med seg blomster og lykkeønskn­inger fra sjefen. FOTO: RUNE HAGESTRAND, IGJERSTAD.NO
BURGERKONG­EN: Adm. direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik takket en rekke personer som har stått på for å få restaurant­en ferdig i tide. Den kommende lederen av Burger King Brokelands­heia i Gjerstad, Stine Marie Bentsen fikk med seg blomster og lykkeønskn­inger fra sjefen. FOTO: RUNE HAGESTRAND, IGJERSTAD.NO
 ??  ?? SNORKLIPPE­R: Ordfører Inger Løite sto for ettermidda­gens snorklippi­ng på Burger King Brokelands­heia. FOTO: RUNE HAGESTRAND, IGJERSTAD.NO
SNORKLIPPE­R: Ordfører Inger Løite sto for ettermidda­gens snorklippi­ng på Burger King Brokelands­heia. FOTO: RUNE HAGESTRAND, IGJERSTAD.NO

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway