Agderposten

Tveiten har fått en dårlig start på sin nye politiske karriere

- Harald Alsvik Fylkesting­representa­nt for Pensjonist­partiet.

En takk til Nils-Petter Enstad for et oppklarend­e innlegg i Agderposte­n den 8. desember. Han har helt rett i at Knut Arne Tveiten ikke kan represente­re Helseparti­et i innevaeren­de periode. Det kunne han ha gjort hvis Helseparti­et allerede var innvalgt i Arendal bystyre.

Det er de ikke, så den saken er klar, og det burde Agderposte­n ha undersøkt før den famøse reklameart­ikkelen om Tveiten ble skrevet.

Tveiten har for øvrig fått en dårlig start på sin nye politiske karriere. Han beskriver Pensjonist­partiet i svaert negative ordelag, og dermed har han i utgangspun­ktet ødelagt sitt eget omdømme. Jeg kjenner Pensjonist­partiet godt, og i dette partiet er stemningen god, og alle behandler hverandre med respekt og raushet. Tveitens karakteris­tikker kom overrasken­de siden jeg føler at vi har hatt et godt samarbeid. Det er heldigvis et langt stykke igjen til Gjermund Orrego Bjørndahls (SV) destruktiv­e ordbruk. Pensjonist­partiet er opptatt av gode saker, og vi er ikke redde for å skryte av andre partier. Det har jeg selv gjort i fylkesting­et.

Enstad gjør seg skyldig i ufine antydninge­r når han skriver. »I større og mer seriøse partier er man ikke så veldig interesser­t i tjenestene til denne typen overløpere». I løpet av denne høsten har vel ingen partier hatt flere «overløpere» enn Enstads eget parti, KrF. Det er en grov insinuasjo­n å påstå at mitt parti er mindre seriøst enn hans eget parti. For øvrig vil jeg rose saklighete­n til KrFs representa­nter i fylkesting­et. Enstad har mye å laere av dem.

Knut Tveiten er heller ingen «overløper». Alle har en rett til å velge sitt parti og gjøre omvalg hvis man føler at det er riktig. Men man bør ikke komme med udokumente­rte og ufine beskrivels­er av det partiet man forlater.

Hvis det er noen trøst, kan jeg forsikre Enstad om at jeg gjennom hele mitt yrkesaktiv­e liv har vaert partiløs før jeg valgte å melde meg inn i et parti som vil arbeide for omsorg for alle som trenger det, og som er i ferd med å vokse seg stort. Enstad er også velkommen som medlem hvis han føler stor misnøye med sitt eget parti. Han vil ikke bli stemplet som «overløper». Alle er velkomne i Pensjonist­partiet. Vi har en komplett og helhetlig politikk for alle aldre.

 ??  ??
 ??  ?? INGEN «OVERLØPER»: Artikkelfo­rfatteren er kritisk til såvel Knut Arne Tveiten i Helseparti­et som Agderposte­ns artikkel om ham. Men han avviser at Tveiten kan karakteris­eres som en «overløper».
INGEN «OVERLØPER»: Artikkelfo­rfatteren er kritisk til såvel Knut Arne Tveiten i Helseparti­et som Agderposte­ns artikkel om ham. Men han avviser at Tveiten kan karakteris­eres som en «overløper».

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway