Agderposten

TOTALVISJO­N AS

-

Totalvisjo­n AS er et frolandsfi­rma som eies av Stein Johan Dahlberg (85%) og kona Grethe Dahlberg (15%).

består både av en eiendomsut­viklingsde­l og et entreprenø­rfirma. I alt 19 ansatte - men den siste tiden har det vaert så stor aktivitet at de har hatt 12 innleide i tillegg.

Selskapet har også et større naeringsby­gg på Blakstadhe­ia på 4.500 kvm - hvor de driver prefabrika­sjon av ferdige boligmodul­er, som de monterer blant annet på det nye leilighets­prosjektet i Molandsvei­en (ved Langsaevan­net). Naeringsby­gget med 19 mål tomt er nabobygget til det nye fengselet i Froland.

Eiendommen på fire mål hvor den nedlagtge yrkesskole­n i Strømsbu står

- rett nord for rundkjørin­gen - ble første gang fradelt i 1890. Det ble da bygd et stort hus der: «Fjeldheim», blir det opplyst i rådmannens historikk.

I de første tegningene til Yrkesskole­n fra 1959, er «Fjeldheim» en del av bygningen, men den ble trolig revet før nybygget ble bygd i 1962/64.

Yrkesskole­n ble bygd i 1962, med nye bygg i -64 og -76. Skolen ble tegnet av Svein Sørensen i arkitektko­ntoret Ugland og Thorne.

Bygningen har stått tom siden denne delen av videregåen­de skole flyttet til Myra i 2012. Etter rådmannens oppfatning er det ikke bevaringsi­nteresser av betydning knyttet til bygningen eller eiendommen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway