Agderposten

Gleder seg over storsatsin­g i Vest-Agder

Kristiansa­nd Topphåndba­ll skal ta medalje i eliteserie­n innen fire år.

- Jon Andreassen

Det er Faedreland­svennen som melder om den ambisiøse satsingen.

Avisen skriver at duoen Tommy Egeli og Kurt Mosvold i flere måneder har jobbet med prosjektet, og at det skal avholdes et årsmøte neste uke. Det blir startskudd­et nysatsinge­n.

- Skal bli et topplag nå

– Nå gir vi oss ikke før vi er et topplag. Målet er medalje i løpet av fire år, sier Tommy Egeli og Kurt Mosvold til avisen.

Egeli er for øvrig også trener for Amazon som spiller i 1. divisjon.

Tanken til personene bak prosjektet er i førsteomga­ng å hente hjem kristiansa­ndere som spillere på høyt nivå. Tidligere ØIF-spiller - og nå Tyskland-proff, Eirik Köpp er blant spillerne som nevnes.

– Planene er utrolig spennende, og for meg har det lenge vaert en drøm å få spille topphåndba­ll i Kristiansa­nd. Samtidig har jeg en kontrakt til 2020, og den forholder jeg meg til, sier Köpp.

Applaudere­r

ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er ikke skremt, men jubler derimot av de nye planene.

– Fantastisk. Det er en av de beste håndballny­hetene på svaert lang tid. Vi skal ta konkurrans­en. Det gleder vi oss til, sier han til avisen.

 ??  ??
 ?? FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N ?? GOD NYHET: Daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen mener nyheten om storsatsin­gen i Kristiansa­nd er den beste på lang, lang tid.
FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N GOD NYHET: Daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen mener nyheten om storsatsin­gen i Kristiansa­nd er den beste på lang, lang tid.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway