Agderposten

Bil dundret inn i stolpe

Sjåføren slapp fra det med skrekken da bilen skled av veien og dundret inn i en stolpe på vei opp mot Gullknapp lørdag formiddag.

-

Politiet fikk melding om trafikkuhe­llet klokken 10.35 lørdag formiddag.

– Melding om bil som har sklidd av veien på vei inn mot flystripen på Gullknapp, opplyser operasjons­leder klokken 10.50.

Bilen skal ha truffet en stolpe og kabler ble liggende på bakken etter uhellet.

– Uklart om dette er strømføren­de kabler. Politiet er på vei, opplyses det.

Klokken 11.11 opplyser politiet at ingen personer er skadet i trafikkuhe­llet.

– Stolpen er delvis ute i veibanen, det ligger flere kabler på bakken. Bilberging er på vei, samt mannskaper som kan ta hånd om kablene, opplyser politiet.

Det var en Volkswagen Transporte­r - med én person - som kjørte av veien.

Agderposte­ns fotograf på stedet opplyser at det er svaert glatt på strekninge­n. I løpet av natten har det fryst til is flere steder på veistrekni­ngen - oppå det som ble strødd fredag.

Klokken 11.20 venter man fremdeles på at entreprenø­r skal komme frem til stedet for å ta seg av kablene som ligger i veibanen. Det er fortsatt ikke avklart om de er strømføren­de.

– Patrulje på stedet melder tilbake at det er «klink is» inn Gullknappv­eien, svaert glatt, opplyser politiet.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? KABLER: Bilen krasjet inn i en stolpe, som så veltet. Kabler ble liggende i veibanen etter ulykken.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD KABLER: Bilen krasjet inn i en stolpe, som så veltet. Kabler ble liggende i veibanen etter ulykken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway