Agderposten

Vi ansatte på Hove mener at alle kritikere av daglig leder, HDU-styret og driften av Hove bør se på hva som faktisk er utført på området

- Elisabeth Skauen Narvestad Thomas Midttun Allan Thygesen Roger Laegreid Harald Høyland Gro Vale Nina Belland Jørn Rossland Ansatte på Hove

Det er mange som liker å dra til Hove på tur. Her er familier med barn som sykler, leker i traerne, på lekeplasse­n, parkourpar­ken, sandvolley­ballbanene, fotballban­en og så videre. Her er folk med alle slags førlighete­r som går tur på de flotte stiene i skogen og koser seg på benkene som står rundt i leirsenter­et og finner en hyggelig krok å sette seg ned i.

Uka igjennom når våren er her samles ungdommer på alle de flotte banene her på Hove.

Og det beste av alt: Dette er gratis.

Men hvem steller denne parken? Hvor kommer pengene fra? Er det en slunken kommunekas­se?

Hvis Hove skulle konkurrere om bevilgning­ene i kommunekas­sa så har ikke vi saerlig tro på at det ville vaere mulig å drifte denne «parken» på samme måte som i dag. Hoves venner gjør en formidabel jobb, men de gjør den ikke alene. Hove har ansatte året igjennom som «pleier» dette området. Sommeren dobles antall ansatte. Det er store uteområder som skal klippes. Her kommer mange små og store sommerleir­er som det tilrettele­gges for. Hus skal vaere i orden før og etter.

Mange av dem som kommer hit trenger ekstra tilrettele­gging. De kan få det her på Hove. Riktignok er det ikke hotellstan­dard, men her er oppgradert­e enkle hus som inneholder det nødvendige som en god seng, bad, stue og kjøkken. De kan også bestille alle sine måltider i Hovestua hvis de ønsker det. Det er rimelig å feriere her. Og det beste av alt. Det er et Hove for alle. Hvem som helst av organisasj­oner, lag, foreninger og familier kan samles her. Sommer som vinter. Det er kunder i Hove Leirsenter som har vaert her hver sommer gjennom 25/30 år.

Det er mange bygg på området og mange av dem som sårt trenger oppgraderi­ng, men det planlegges, prioritere­s og diskuteres slik at midler som skal fordeles blir plassert på den jobben som trenger det mest. Etter kunders behov og hva daglig leder og ansatte ser.

Hove er et fantastisk sted å jobbe. Året har 4 årstider og det merkes godt med gjestene. Det er spennende å få vaere med på utviklinge­n av den flotte parken som hele Hove er blitt, men utfordring­ene er her jo enda – heldigvis. Det er det som driver oss.

Vi ansatte på Hove mener at alle kritikere til daglig leder, HDU styret og driften av Hove bør se på hva som faktisk er utført på området frem til nå. Er dere ikke fornøyde?

Hove har gjennom mange år bare blitt finere og finere. I alt som er utført her er det tenkt på turfolket, på ungdommene som bruker området på fritiden, på gjestene våre sommer som vinter.

Offentlige midler som er tilført Hove er brukt til de aktivitets­områder og baner som tilfaller allmennhet­en. Drift og vedlikehol­d av bygg og områder for øvrig kommer fra leieinntek­ter. Lønninger til ansatte kommer fra leieinntek­ter.

Det tilrettele­gges for lokale klubber og foreninger med uteområder, baner, hus, lagerplass. På Hove møter de velvilje og omtanke for deres behov. Det spilles på lag for å få til det beste resultatet for lokalbefol­kningen.

Dette skjer med en svaert dyktig daglig leder med omtanke for sine ansatte og gjester som besøker Hove. En daglig leder som ser på sine ansatte som medspiller­e og er flink til å gjøre alle gode og til et godt team. Som igjen gjør at ansatte på Hove trives med gjøremål og gjester. Et styre som gjennom flere år har spilt og spiller på lag med daglig leder og ansatte og er interesser­t i at det legges til rette for alle Hoves brukere. Som følger opp og følger med på utviklinge­n.

Det er vanskelig å forstå at folk virkelig kan tro på at daglig leder og styret i HDU vil «selge» Hove og la Canvas Hove få utfolde seg med noe som blir helt forferdeli­g. At skogen med de flotte krokfuruen­e, turstiene og badestrend­ene blir stengt og utilgjenge­lig for turfolket.

Daglig leder og styret i HDU har gjennom alle år jobbet for at Hove skal bli flottere for ALLE. At slagordet - Hove En plass for alle – som ble valgt da selskapet ble startet lever opp til sitt navn.

Hove Leirsenter har IKKE aktivt blitt fulgt opp av Arendal bystyre. Det er HDU styret som har fulgt opp Hove Leirsenter. Generalfor­samlingen / Arendal bystyret er orientert en gang i året og har frem til nå jublet for en god drift.

Vi er takknemlig­e for at daglig leder Terje Stalleland, styret i HDU med leder Ingunn Kilen Thommassen og folkene i Canvas Hove har ryggrad til å stå oppreist, jobbe og uttale seg i all den skittkasti­ngen som kommer frem i aviser og på nett.

En ting er å vaere uenig, en annen ting er personangr­ep.

Og ikke minst å komme med usannheter som tolkes som sannheter.

Hove Leirskole er kommet til i «familien». Vi gleder oss stort. Her kommer aktivitete­r som også kan tilbys våre andre gjester.

TrollPark Hove åpner 20. april. Nå kan vi svinge oss i traerne igjen. Dette er nok et flott tilbud til alle Hoves gjester.

Hovestua har fått en ny og spennende driver. Nå gleder vi oss til fortsettel­sen. Her planlegges bakeri og kiosk. Turfolket og våre gjester kan glede seg.

Canvas Hove kommer opp med spennende aktivitete­r og en spennende restaurant. Vi gleder oss.

Fra Hove odden og helt til Bjellandst­rand kan alle nå gå, sykle, spise og kose seg.

Til sist og ikke minst så kan folk nyte et fantastisk turområdet for alle hvor det fortsatt er mulig å finne ro og fred.

 ??  ?? FINT PÅ HOVE: De ansatte på Hove peker i dette innlegget på hvor fint det er på Hove-området, . Foto: Elisabeth Grosvold
FINT PÅ HOVE: De ansatte på Hove peker i dette innlegget på hvor fint det er på Hove-området, . Foto: Elisabeth Grosvold

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway