Agderposten

Aktuell for utlandet: – Det er et enormt stevne

Kai Robin Havnaa har ikke ligget på latsiden etter seieren i Sør Amfi for en måned siden. Nå går det mot kamp på toppstevne i utlandet.

- ▶ Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Ting er ikke bekreftet ennå, men det ligger i kortene at det blir kamp i juni og at det blir i utlandet, forteller Havnaa til Agderposte­n mandag.

– Det kan bli forsvaring av tittelen, men det er ikke sikkert ennå. Men det er et enormt stevne der kun kvalitetsb­oksere får vaere med, legger han til.

Mye trening

Siden kampen i Sør Amfi mot Rad Rashid, en kamp som ga Havnaa hans første internasjo­nale tittel, har det vaert fullt kjør.

Kun en liten tur til København har vaert ferien for Kai Robin Havnaa.

Og selv der ble det trening.

– Jeg har vaert i bra trening helt siden kampen. Jeg har ikke hatt noe å tid å kaste bort etter skaden i høst, så jeg la meg rett i trening igjen. Jeg er nesten i oppkjøring til ny kamp allerede, melder 30-åringen fra Hope utenfor Risør.

Ubeseiret

Havnaa er fortsatt ubeseiret som proffbokse­r.

2. mars vant han sin 14. kamp.

16 sekunder ut i tredje runde var kampen over, og han kunne krone seg som innehaver av IBOs Internatio­nal Cruiserwei­ght Title etter en knallhard hook i kroppen til Rashid.

Det var seier nummer 12 som kom etter knockout.

Drømmen videre for Havnaa er verdensmes­tertittele­n pappa Magne hadde.

– Drømmetitt­elen nå er WBOs europamest­ertittel. Sauerland har makt og kontakter til å få det til. Nå kommer jeg nok til å ha en kamp til om sannsynlig­vis ikke veldig lenge, og så kan det vaere at det blir snakk om Europa-tittelen, forteller Kai Robin Havnaa.

 ??  ??
 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? VANT IGJEN: Kai Robin Havnaa vant for en måned siden sin 14. kamp. Veien videre blir bare større og større for 30-åringen.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD VANT IGJEN: Kai Robin Havnaa vant for en måned siden sin 14. kamp. Veien videre blir bare større og større for 30-åringen.
 ?? FOTO: ERIK HOLAND ?? STORT: Havnaa mener hans neste kamp blir spennende.
FOTO: ERIK HOLAND STORT: Havnaa mener hans neste kamp blir spennende.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway