Agderposten

Seieren kostet: Trommehinn­a sprakk for Havnaa

Kai Robin Havnaa vant lørdag sin 15. strake kamp i bokseringe­n. Men seieren kostet Levani Lukhutashv­ili fikk inn et voldsomt hodeslag.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Jeg sprakk trommehinn­en. I andre runde fikk jeg en høyre hook som smalt i hodet, og jeg kjente at det kom en rar lyd i hodet, forteller Kai Robin Havnaa overfor Agderposte­n.

– Men som bokser prøver man jo bare å vise at alt er greit. Kampinnsti­nktet slår inn. Så da jeg gikk ut i tredje runde hadde adrenalin og fokus fjernet ubehaget, så da var jeg fullt til stede igjen. Men da kampen var ferdig sa jeg til Erling (Havnå, onkel og med i trenerteam­et) «jeg tror jeg har sprukket trommehinn­en», fortsetter 30-åringen.

Smellen resulterte i svaert rolige dager for Havnaa.

– De tre første dagene lå jeg bare i senga og på sofaen. Jeg har ikke klart å jogge.

Fortsatt base i Arendal

Med nok en seier vil kampene bare bli større og større for Havnaa.

Han og hans team skal i løpet av sommeren ha en grundig evaluering, men planen er å fortsatt ha base i Arendal.

– Med den progresjon­en jeg har hatt i det siste med tanke på timing, slagkraft, boksetekni­sk og forsvarsme­ssig, og på dette nivået, så er det noe som heter «don’t change a winning team». Så det kan gå mot fortsatt base her i Arendal med pendling til Berlin. Her dreier alt seg om meg med to trenere (Erling og Torbjørn Gyberg), en fysisk trener, helseappar­at, kost... Sånn kunne jeg ikke hatt det i New York eller København, sier Havnaa, som legger til at han fortsatt har mye kontakt med trener Joey Gamache.

Neste kamp blir i Oslo.

– Det som pirrer med den kampen er at det enten blir å forsvare tittelen jeg tok i Arendal eller mulighet til å gå om en enda større, sier han.

Flyttet inn

Nå er også kjaereste og samboer Line Randeberg på plass i Arendal.

– Ja, hun har flyttet inn og søker etter jobb nå. Det funker veldig bra å ha henne her. Jeg savner absolutt ikke singellive­t, forteller Havnaa.

 ??  ??
 ?? FOTO: ERIK HOLAND ?? SMELL: Kai Robin Havnaa fikk et knallhardt slag i øret i lørdagens kamp og fikk trommehinn­en sprukket. Det har ført til rolige dager på sofaen. Bildet er fra kampen i Sør Amfi.
FOTO: ERIK HOLAND SMELL: Kai Robin Havnaa fikk et knallhardt slag i øret i lørdagens kamp og fikk trommehinn­en sprukket. Det har ført til rolige dager på sofaen. Bildet er fra kampen i Sør Amfi.
 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? SAMMEN: Line Randeberg har flyttet inn hos Havnaa.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD SAMMEN: Line Randeberg har flyttet inn hos Havnaa.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway