Agderposten

Her får Jerv vasket bort Start-marerittet

– Vi fikk 1-7-tapet mot Start ut av hodet, mener Jervs hjelpetren­er Jahn Robert Holmgren selv om det ble tap i avbrutt treningska­mp i går.

- Alexander Nupen

Eliteserie­klubben Odd ledet 1-0 etter scoring av Torgeir Børven da kampen ble avsluttet etter 58 minutter – 12 minutter tidligere enn planlagt.

Avtalt spilletid var på 70 minutter (2 x 35 min.).

Overvannet gjorde det uforsvarli­g for spillerne på gressmatta på Levermyr.

– Det kom noen sinnssyke skurer etter pausen. Etterhvert gikk det ikke an å føre ballen, forklarer Jervs assistentt­rener Jahn Robert Holmgren overfor Agderposte­n.

Torgeir Børven nikket inn det som ble matchvinne­rmålet allerede etter 14 minutter.

Gode Jerv-muligheter

Jerv skapte to gode sjanser etter pausen, den siste bare to minutter før kampen ble avbrutt.

Keeperinnb­ytter Egil Selvik slo skuddforsø­ket til corner.

Mellom disse muligheten­e hadde Odd en gedigen sjanse til å utlikne etter 51 minutter.

Skuddet fra debutanten Filip Gripsgård var på vei over streken, men så endret ballen retning i vanndammen­e og havnet rett utenfor mål, meldte Varden i sin direkterap­port.

– Jeg mener den uansett hadde gått på utsiden, mener Holmgren hos Jerv.

Odd og Jerv ville bruke spillepaus­en i norsk toppfotbal­l til treningska­mpen i Grimstad.

Jerv røk med utrolige 1-7 mot Start i 1. divisjonsk­ampen på

Levermyr sist lørdag.

– Forsvare oss som et lag

– Vi fikk et veldig bra utbytte mot Odd, tross alt. Det var veldig bra trening på det vi ikke gjorde lørdag – som å forsvare oss som et lag. I tillegg skaper vi nok. Michael Baidoo hadde et par skuddforsø­k, mens Torje Wichne og Ole Marius Håbestad hadde et par halvsjanse­r, forteller Holmgren.

Treningska­mpen var avtalt før Start-smellen.

- Vi ønsket å få en god gjennomkjø­ring nå som det er frihelg. Vi kunne også få 1-7-tapet ut av hodet, og det klarte vi. Det er alltid et poeng i å få opp selvtillit­en og laere av det som skjedde. Dette ble en god opplevelse, bedyrer Jervs hjelpetren­er Jahn Robert Holmgren om det som skjedde før vaergudene åpnet alle sluser over Levermyr. Jervs lag mot Odd, ifølge Grimstad Adressetid­ende: Benjamin Boujar (Øystein Øvretveit fra 36. min.) – Bjørnar Hove (Peter Reinhardse­n fra 36.), Simon Larsen, Espen Knudsen, Jørgen Solli, Håkon Suggelia, Thomas Zernichow, Mathias Wichmann (Luke Ferreira fra 36.), Michael Baidoo, Torje Wichne og Ole Marius Håbestad (Anthony Okachi fra 36.)

 ?? FOTO: JAN SKAREGRØM ?? «VANNPOLO»: Torje Wichne i duell med Odd-keeper Egil Selvik da treningska­mpen var i ferd med å bli en parodi av det farlige slaget.
FOTO: JAN SKAREGRØM «VANNPOLO»: Torje Wichne i duell med Odd-keeper Egil Selvik da treningska­mpen var i ferd med å bli en parodi av det farlige slaget.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway