Agderposten

Slik vil Arendal Arbeiderpa­rti fordele makt og verv de neste fire år

Representa­ntskapet i Arendal Arbeiderpa­rti har bestemt hvordan sentrale verv i bystyregru­ppen skal fordeles de neste fire årene.

-

Det opplyser Arendal Arbeiderpa­rti på egne nettsider.

Representa­ntskapet i lokallaget hadde møte tirsdag 8. oktober der ble det besluttet hvordan sentrale verv skal fordeles i valgperiod­en 2019-2023: Robert Cornels Nordli fortsetter som ordfører. Han bør vaere kommunens utenriksmi­nister, som betyr at han bør delta i Østre Agder-samarbeide­t, eiermøtet Agder Energi, Konsesjons­kraftfonde­t, fylkesmøte KS mv. Nina Jentoft blir med i formannska­pet og administra­sjonsutval­get. Nina fortsetter i helsekomit­een. Jelena Høegh-Omdal innstilles som medlem og nestleder i oppvekstko­miteen.

Svein Monsen foreslås som ny styreleder i Arendal havn KF og som medlem i komite for samfunnsut­vikling.

Josef Haeier blir nytt medlem helsekomit­een. Senere i høst er det vårt håp at han får en plass i Innvanderr­ådet.

Asbjørn Karl Olsen fortsetter i oppvekstko­miteen. Han innstilles som leder av Klageutval­get. Arne Jensen fortsetter i komite for samfunnsut­vikling. Han innstilles som kommunenes representa­nt i Drosjesent­ralen og Friluftsrå­det sør.

Vanja Grut får en ny og spennende utfordring som leder av komite for samfunnsut­vikling. Hun blir videre vara til kommunepla­nutvalget. Vigdis Thorbjørns­en ønsker partiet skal inn i helsekomit­een. Hun er aktuell som kommunens representa­nt i Arendal kirkelig fellesråd. Vigdis blir vararepres­entant både i formannska­pet og havna. Cathrine Krogstad Hansen innstilles som medlem og nestleder i kommunepla­nutvalget. Hun foreslås videre som medlem i oppvekstko­miteen.

Atle Svendal er valgt til Arbeiderpa­rtiets gruppelede­r. Sammen med Nina og Svein inngår han i gruppestyr­et. Han innstilles til styreleder i styret for Arendal Eiendom KF.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway