Agderposten

Åpner ny kyststi på Hisøy

-

Benytt denne søndagen til å gå deler av den nye kyststien på Hisøy.

Hisøy Lions har et samarbeid med foregangsm­annen, Åsmund Haga, som i samarbeid med Arendal kommune og Hisøy Nye Frivilligh­etssentral har engasjert seg i å få til en kyststiløy­pe på Hisøy.

Nå er deler av den klar til «prøvegåing» på søndag.

Lions Club Hisøy arrangerer Hisøymarsj­en søndag med start ved Corner i Hisøy skoles underetasj­e. Det er to ulike løypelengd­er og quiz underveis.

Vi åpner for deler av den nye kyststien på Hisøy som går over:

Marineveie­n – over til Slaabervig, rundt ruinene på Slaabervig og gjennom skogen til Sandvigtop­pen, videre til Losveien og Natoanlegg­ets brygge. Derfra på svaberg gjennom hyttefelte­t, til trappa i Graudviga. Indre sti fra Graudviga og opp på grusveien, her forlater vi kyststien som går mot Flødevigen. Vi fortsetter på grusveien opp til Gamle Sandvigvei, krysser den og går inn i skogen mot skolen. Her kommer vi kommer til «Den gamle Kirkeveien» som går ned til Stemmehage­n barnehage og til skolen. God Tur.

Det er nå niende året vi arrangerer denne marsjen. Gjennom frisk luft og fin natur vil du bli kjent med Hisøy på en trygg og god måte.

Vi ønsker at så mange som mulig kommer ut denne søndagen, og skal sørge for at hele Lions-gjengen på Hisøy tar godt imot alle deltakere.

Det skriver Ulrik Sissener Kirkedam via Sideblikk-lesernes egen nettside.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway