Agderposten

KrF svikter IKKE de svakeste

- Øystein O. KrogstAd Bystyrerep­resentant for KrF

fikk representa­ntene de Ruiter, SV og Godskesen, PP stort oppslag der store deler av bystyret ble beskyldt for å svikte de svakeste i vår kommune. Det er jeg sterkt uenig i og kan ikke stå uimotsagt. Arendals innbyggere kan jo tro at dette faktisk er sant, hvilket det etter min mening IKKE er.

Etter siste bystyremøt­e Bakgrunnen for Agderposte­ns

oppslag var bygging av nye avlastning­sboliger på Røed. Denne saken har vaert gjenstand for en lang og omfattende debatt både i komité og til sist i bystyret. Derfor blir det IKKE noen ny debatt omkring denne saken i Agderposte­ns spalter fra min side.

uenigheten har vaert til stede hos både fagfolk og brukergrup­per og det har til tider vaert brukt tungt skyts mot oss i posisjonen. Brukergrup­per og tunge fagmiljøer har uttrykt svaert stor skepsis og

Jeg konstatere­r at

fått stor spalteplas­s til de vedtatte planer.

Det er derfor

saerdeles viktig for meg å nå få påpeke at det fra andre brukere og kommunens fagmiljøer har vaert uttrykt svaert stor tilfredshe­t med planene som nå er vedtatt. Disse har ikke tiltatt seg like stor spalteplas­s, sikkert med god grunn.

også et solid flertall bystyret endelig landet saken og vedtatt de foreliggen­de planene. Arendal kommune bruker nå titalls millioner på å bygge 24 helt nye avlastning­splasser. Og selv dette er ikke nok, men etter min mening en god begynnelse. Og jeg kan love at KrF skal stå på for å skaffe flere slike plasser til de som virkelig trenger dette.

Så har da

Ruiter og Godskesen hevder at «Vi har sviktet de svakeste» kan jeg ikke annet enn å si meg sterkt uenig!

Så når de

av Marisberge­t barnehage var oppe til diskusjon fremholdt KrF fra første ordvekslin­g betydninge­n av at det her var det viktig å også fokusere på at denne nye barnehagen ville gi fem NYE plasser til barn med autisme og multifunks­jonshemmin­g.

Og da bygging

 ?? FOTO: FAKSIMILE ?? FAKSIMILE: Agderposte­n 23. januar 2021.
FOTO: FAKSIMILE FAKSIMILE: Agderposte­n 23. januar 2021.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway