Agderposten

Har debutert for russerne

Arendalitt­en Ylldren Ibrahimaj har spilt sine første kamper for Ural Jekaterinb­urg.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Det skjedde under treningsle­iren til den russiske toppklubbe­n som fortsatt befinner seg i Dubai i De forente arabiske emirater.

Debuten til arendalitt­en kom mot Krasnodar 2 sist fredag, hvor han startet matchen som Ural vant 3-1.

– Jeg hadde en god prestasjon, uttalte høyrevinge­n til nettstedet gazetaolle.com. (Høydepunkt­er fra kampen ligger på video i agp.no.)

Onsdag denne uken startet Ibrahimaj treningsdy­sten som endte med 2-3-tap mot den russiske rivalen Zenit St. Petersburg.

Ural Jekaterinb­urg har dessuten vunnet 2-1 mot Liwa fra nivå 2 i Emiratene under treningsle­iren.

Ylldren Ibrahimaj gikk på nyåret vederlagsf­ritt til Ural Jekaterinb­urg hvor han har tegnet kontrakt fram til sommeren 2023.

– Veldig bra nivå

– Nivået på laget er veldig bra og det er mye konkurrans­e. Men jeg vil jobbe hardt for å overbevise treneren til laget med gode prestasjon­er, sier han i det ferske intervjuet med gazetaolle.com.

Lørdag venter Ararat fra Armenia i den siste treningska­mpen i Dubai.

Deretter skal Ibrahimaj og Ural-mannskapet videre til en treningsle­ir i Tyrkia i perioden 2. - 17. februar.

Forsterke laget

Den russiske eliteserie­n skal etter planen starte opp i slutten av februar.

Ylldren Ibrahimaj ble fostret opp i IK Grane og Arendal Fotball, før han dro til Mjøndalen og Viking.

– Jeg hentes for å forsterke laget, og det viser jo at de har tro på meg. Inntrykket jeg har fått er at det er opp til megselvåta­plassenila­get, sa 25-åringen til Agderposte­n før det russiske eventyret skulle starte med tur til Emiratene.

 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ?? TOK SPRANGET: Ylldren Ibrahimaj avbildet i Pollen i Arendal 7. januar i år før han sluttet seg til sin nye klubb Ural Jekaterinb­urg som nå er på treningsle­ir i Dubai.
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN TOK SPRANGET: Ylldren Ibrahimaj avbildet i Pollen i Arendal 7. januar i år før han sluttet seg til sin nye klubb Ural Jekaterinb­urg som nå er på treningsle­ir i Dubai.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway