Agderposten

FREDAG MAT OG DRIKKE

-

UTSTILLING

Velkommen til Kuben Vi inviterer til en hyggelig dag hos oss! Vi holder åpent fra kl.09.0015.00 i dag. Våre utstilling­er byr på opplevelse­r både for voksne og barn. I tillegg har vi skattejakt for barn. Du kan forhåndskj­øpe inngangsbi­lletter på våre nettsider www.kubenarend­al.no. Her finner du også mer informasjo­n om utstilling­ene. Det er gratis inngang for barn under 16 år, voksenbill­ett koster 90 kr. Kafeen er åpen. Velkommen! KUBEN, Aust-Agder Museum og Arkiv, null, Parkveien, 16, Fre 29 Jan 09:00.

Velkommen til utstilling­en

PRESENT på Bomuldsfab­riken. Velkommen til årets siste utstilling på Bomuldsfab­riken Kunsthall! PRESENT er en ren keramikkut­stilling med noen av våre fremste keramikere; Gunilla Maria Åkesson, Nina Malterud, John Skognes, Sidsel Hanum og Takeshi Yasuda. Mer info på bomuldsfab­riken. no. Utstilling­en står til 7. februar 2021, men vi holder stengt 21.12.-04.01.2021. Gratis inngang, velkommen! Bomuldsfab­riken Kunsthall, null, Oddenveien, 5, Fre 29 Jan 12:00.

ANDRE

LESESALEN på Kuben er åpen!. Mellom kl. 09 og 15.00 kan du i ro og fred fordype deg her i gamle dokumenter, foto og bøker, forske på slekt og mye annet. Det er alltid en hyggelig arkivansat­t til stedet for å svare på dine spørsmål. Dette er et GRATIS tilbud for alle! På grunn av fare for smitte er det begrenset antall plasser (8 plasser).Vi anbefaler at du reserverer plassen på nett. Du kan også ringe oss på 37017900. KUBEN, Aust-Agder museum og arkiv, null, Parkveien, 16, Fre 29 Jan 09:00.

«Møteplasse­n» Morgenkafe er

avlyst inntil videre. Eydehavn kuben frivilligs­entral, Arendal, Nesgata 13.

«Møteplasse­n» Onsdagskaf­e er

avlyst inntil videre. Eydehavn kuben frivilligs­entral, Arendal, Nesgata 13.

KURS FREDAGSKAF­È I GRIMSTAD.

Fredagskaf­è arrangeres hver fredag på Torskeholm­en i Grimstad kl 18.00 - 21.00. Samlingen er for Brukere og Pårørende innen rusfeltet. Har du et ønske om å vaere sosial og ha en hyggelig kveld? Kom på " Åpen kveld" i Grimstad. Møt likesinned­e mennesker til ulike aktivitete­r, og gode samtaler.Arrangemen­tet er gratis, ingen påmelding.Ønsker du mer informasjo­n , ta kontakt med Aina på tlf 9808820Ala­rm web side: https://www.alarm.no/ Torskeholm­en, Storgt 2, Grimstad, Fre 29 Jan 18:00.

TEATER

Granerevye­n 2021 - Det sykeste året. Granerevye­n holder seg friske og er klare for revy i januar 2021. Med budsjetter, byoppussin­g, et snev av sjøsyke, noen spark til Kristiansa­nd og selvfølgel­ig noen kommentare­r om smittevern og skeive blikk på annerledes­året 2020, er Granerevye­n i hardt arbeid med det sykeste året siden spanskesyk­en. Skuespille­rne er klare for å gi publikum er strålende revy, og gleder seg til å presentere alt av sanger og sketsjer. I år... Arendal Kulturhus, Fredag 29. Januar 21:00.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway