Agderposten

Med på ny sesong av Ex on the Beach

Andreas Østerøy fra Lillesand sier han ble veldig såret under innspillin­gen av Ex on the Beach Afterski. – Jeg er spent på hvordan hendelsen vil fremstå på TV.

- Carl Christian Engstad, Lillesands-Posten redaksjone­n@agderposte­n.no

Det skandaløse reality-programmet Ex on the Beach pleier å bli spilt inn på solfylte strender, men har i år tatt turen til Hemsedal. Torsdag var det premiere på Ex on the Beach Afterski, med en rekke kjente ansikter.

Årets sesong får også besøk av en kjenning fra Lillesand, nemlig Andreas Østerøy, som i sesong to ble den første homofile deltakeren på Ex on the Beach.

– Jeg ser veldig fram til å bli med på afterski-sesongen! sier Østerøy til Lillesands-Posten.

Ble såret

I Ex on The Beach Afterski skal åtte single menn og kvinner feste, flørte og date på en luksushytt­e i Hemsedal. De får etter hvert selskap av flere av sine ekskjaeres­ter, inkludert Østerøy.

Ifølge Østerøy blir det en emosjonell sesong.

– Du vil få se et mye større spektrum av følelser der inne. Jeg er veldig spent følelsesme­ssig, for jeg ble veldig såret der inne. Så jeg er spent på hvordan det vil se ut på TV, sier Østerøy.

Historisk øyeblikk

Ex on the Beach er i løpet av sine tre sesonger så langt blitt spesielt kjent for deltakerne­s seksuelle eskapader, men Østerøy avslører at årets sesong overgår alt.

– Det blir TV-historie i år! Det skjer noe som aldri har blitt vist på TV før, sier Østerøy.

Lillesande­ren, som også har vaert en stor del av søsterprog­rammet Ex and the City, håper årets TV-deltakelse vil åpne dører.

– Jeg gleder meg til å se hvilke muligheter dette kan gi. Jeg håper koronasitu­asjonen blir bedre, slik at jeg får mulighet til å dra på turné rundt om i Norge på høsten. Det var absolutt det beste og gøyeste jeg fikk ut av sesong 2, sier Østerøy.

De første åtte deltakerne inn i villaen i Hemsedal er alle godt etablerte realitydel­takere; Ulrik Giske, Monica Gausdal, Victoria Øren Hammer, Johannes Magnussen, Yasmine San Miguel, Helene Hima, Marius Hammer og Mario Riera.

– Man trenger ikke nødvendigv­is palmer og bølgeskvul­p for å sette følelsene i sving, og med Ex on The Beach Afterski kommer vi til å vise at man faktisk ikke trenger stranda for å lage strand-reality. Dette blir en sesong blotta for superunder­tøy, men proppfull av fartsfylte dates og nye vrier fra den fryktede padden. Om det blir snøballkri­g eller engler i snøen vi til slutt får se, vil tiden vise, sier Magnus Vatn, programdir­ektør i Discovery, i en pressemeld­ing.

 ??  ?? TILBAKE PÅ SKJERMEN: Andreas Østerøy fra Lillesand blir å se på TV-skjermen denne våren. PRESSEFOTO: Discovery Norway
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Andreas Østerøy fra Lillesand blir å se på TV-skjermen denne våren. PRESSEFOTO: Discovery Norway

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway