Agderposten

Fredag må Erlend slå Maren Emilie

Fredag er duket for de første duellrunde­ne i The Voice. Erlend Gunstveit fra Grimstad skal kjempe om en plass videre.

- Eline Storsaeter esto@agderposte­n.no

Nå går The Voice over i en ny fase, etter åtte runder med blind auditions. Deltakerne skal nå synge duetter, mot en annen på sitt eget lag – og mentoren kan bare velge å ta med seg en av dem videre.

Den som ikke blir valgt kan imidlertid de andre mentorene stjele. Det er duket for harde konkurrans­er og tøffe valg.

Gjorde god figur

Erlend Gunstveit imponerte stort på første audition, og fikk Matoma til å gråte.

– Der rørte du alt inni meg. Dette var helt nydelig. Du leverte sport on, uttalte han rett etter opptreden.

God stemning med Matoma

Fredag skal Gunstveit ut i duell med Maren Emilie Kløven Lein (20) fra Rissa i Trondheim. Låten de skal duellere i, er country-balladen «July» av Noah Cyrus.

– Jeg møtte Maren Emilie en uke før vi skulle på scenen. Så øvde vi, og hadde utrolig god stemning sammen med Tom (Matoma, red.anm.). Låta kjente jeg ikke fra før i det hele tatt, så det var også veldig spennende, forteller Gunstveit til Agderposte­n.

Veggene var tynne

Gunstveit har ikke hørt på de andre finalisten­es auditioner under innspillin­gen av programmen­e, men veggene i studioet i Oslo var veldig tynne.

– Det er så utrolig mange flinke med. Det er helt vanvittig. Da jeg og Maren Emilie var i studio for å spille inn duell-låten, var veggene så tynne at vi hørte dem fra andre siden. Da tenkte jeg at her er det mye bra, sier 25-åringen.

– Rett før vi skulle på scenen, innså vi at det er faktisk er konkurrans­e, og at en av oss måtte hjem. Vi hadde hele veien jobbet for å spille hverandre så gode som mulig. Det var utrolig spesielt å kjenne på, forteller Gunstveit til Agderposte­n. Duell-runden vises på TV2 fredag klokken 20.00.

Nok en sørlending i ilden

Knut Sigurd-Bygland fra Arendal, dukker også opp i duell de neste ukene. Han gjorde en svaert god audition, hvor tre av mentorene ville ha han på laget – til slutt endte han opp med Espen Lind.

– Og der nede har de noe spesielt i melken? For en stemme, utbrøt Ina Wroldsen etter opptreden.

 ?? FOTO: TV2 ?? DUELL: Erlend Gunstveit fra Grimstad møter Maren Emilie Kløven Rein fra Rissa i Trondheim i duell fredag kveld. Begge er på Team Matoma.
FOTO: TV2 DUELL: Erlend Gunstveit fra Grimstad møter Maren Emilie Kløven Rein fra Rissa i Trondheim i duell fredag kveld. Begge er på Team Matoma.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway