Agderposten

Økt eiendomssk­att som følge av dårlig økonomisk styring?

- Leif Kydland, Tor Andre Danielsen Nei til økt eiendomssk­att

Økt eiendomssk­att vil

føre til store økonomiske problemer for en allerede utsatt gruppe mennesker i kommunen blant annet minstepens­jonister som allerede må kunne betjene sine forpliktel­ser på et budsjett som ligger under fattigdoms­grensen.

Vi tilhører en

landsdel som sliter alvorlig med dårlige levekår og mange innbyggere har helseprobl­emer fremkalt av økonomiske bekymringe­r, strikken er tøyd så langt den kan!

Vi kan stille

spørsmål om de økonomiske disposisjo­ner som er foretatt er grundig utredet? Vi tviler ikke på at det juridiske grunnlaget er solid nok, men er det riktig moralsk og etisk sett at en gammel dame, minstepens­jonist, belastes med en uforholdsm­essig høy eiendomssk­att på en arvet bolig som tilfeldigv­is har en fin beliggenhe­t?

«DU skal ikke

tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv», skrev Arnulf Øverland.

Skal vi som

bor i Arendal kommune bidra til å tette sprekker i feilslått økonomisk styring, kort sagt slett håndverk?

Administra­sjonen med dens

mange ledere på ulike nivåer er våre tjenere og ikke vår herre.

Er man ikke

lenger i stand til å ta vare på innbyggern­es vel- ferd i tilstrekke­lig grad, bør man kanskje vurdere Robeklista som et alternativ for kom- munen. Det er ingen skam å bli satt under statlig administra­sjon, selv for en garvet politiker, for vårt felles beste.

Ditt politisk engasjemen­t

avgjørende for vår fremtid!

 ?? FOTO: FRANK JOHANNESSE­N ?? MISFORNØYD: Leif Kydland stilte opp for å vise sin protest mot eiendomssk­atten lørdag 20. februar.
FOTO: FRANK JOHANNESSE­N MISFORNØYD: Leif Kydland stilte opp for å vise sin protest mot eiendomssk­atten lørdag 20. februar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway