Agderposten

BURSDAGER

-

50 ÅR 50 års jubilant!

Hipp hurra og gratulerer med 50 års dagen i dag til verdens beste ektemann og pappa, Hans Røynestad. Klemmer fra Helge, Ingrid, Thea, Izzi og Anna Elisabeth.

24 ÅR Ingrid 24 år

Gratulerer så mye med dagen til verdens skjønneste Ingrid, 28 april. Vi gleder oss masse til å feire deg. Vi er utrolig glad i deg. Masse klemmer fra Ida, Even, Reidun, Tommy, Fredrik, Thomas, Andrea og Speedy

17 ÅR Sara

Vi ønsker å gratulere vår herlige, vakre, skøyerakti­ge, flittige, omtenksomm­e, kjaerlige og morsomme datter, lillesøste­r og storesøste­r med 17-årsdagen! Kjedelig at det fortsatt er covidbegre­nsninger i forhold til feiring, men vi får satse på en desto større feiring neste år! Vi er uendelig glad i Deg og stolt av Deg! Bursdagskl­emmer fra pappa, mamma, Ida, Tobias og Susi. Resten av familien hilser også.

14 ÅR Fie fyller fjorten

22. april fyller Fie Jørstad Jørgensen 14 år. Det er ganske utrolig at tiden har gått så fort! Du er en fantastisk datter, storesøste­r og venn. Vi er stolte av deg og uendelig glade i deg. Du gjør oss stolte og vi gleder oss til å feire! Mange klemmer fra mamma Anne, pappa Morten, lillesøste­r Vår og Tussi.

18 ÅR MathiasJP

Gratulerer så mye med dagen, fineste du. Vi er veldig glad i deg, og gleder oss til å feire deg etter hvert. Stor klem fra mamma og Sverre.

8 ÅR Kristian Heia Nilsen

Gratulerer med dagen Kristian! Du er verdens blideste gutt med supergode klemmer! Flink til å spille fotball og håndball er du også. Vi er så glad i deg og ønsker deg en flott bursdagsfe­iring. Klem fra hele familien.

9 ÅR Johan Himle

Vårt flotte hjelpsomme barnebarn, Johan Himle, fyller 9 år i dag, 22. april! Vi gratulerer og ønsker deg en fin bursdag! Gode klemmer fra morfar og mormor.

6 ÅR Isabell Ramse

Gratulerer så mye med dagen til vår kjaere Isabell Ramse som fylte 6 år 21. april. Nå er du snart skolejente og vi gleder oss sammen med deg. Du er kul! Mange klemmer fra mamma, pappa, William og lillebror i magen.

4 ÅR Hurra for Tilde Johanne, 4 år!

Gratulerer så mye med dagen verdens skjønneste, snilleste og beste Tilde! Du er rampete og tullete, og verdens snilleste og mest omsorgfull­e storesøste­r og hundetrene­r. Vi elsker deg. Stor klem fra Theodor, pappa, moffae, Shira og mamma.

3 ÅR Joar Gundersen, Blakstadhe­ia

fyller 3 år 22. april. Gratulerer med dagen. Hilsen fra onkel Martin, bestemor og bestefar på Nedenes.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway