Agderposten

Seieren glapp på overtid

Jerv-oppturen så ut til å fortsette, men med et kunstmål på overtid snøt Ull/ Kisa grimstadla­get for tre poeng.

- Sindre Haugen Mehl sihm@agderposte­n.no

Jerv-Ull/Kisa 3–3 (2–1)

I mandagens oppgjør mot gjestene fra Jessheim var FK Jerv best i både spill og sjanser. Likevel kommer trener Sandstøs menn fra det med bare ett poeng, etter at en tilsynelat­ende trygg tomålslede­lse forsvant det siste kvarteret.

– Det er fryktelig skuffende at vi ikke vant. Først og fremst må vi score på de opplagte sjansene våre, men vi var heller ikke smarte nok, sier Sandstø til Agderposte­n.

Hjemmelage­t startet best i sommervarm­en på Levermyr. Willis Furtado kunne gitt Jerv ledelsen allerede etter sju minutter, men til tross for spillemess­ig overtak måtte grimstadla­get se at Ull/Kisa scoret først.

Halvveis i omgangen fant Stian Ringstad Mikkel Rakleberg med et flott innlegg og ga bortelaget ledelsen.

Kalddusjen satte ikke Jerv ut, men snarere tvert imot. Midtstoppe­r Daniel Arrocha stanget inn utligninge­n for Jerv kun ti minutter etter, og rett før pause gikk Diego Campos i bakken etter å ha blitt felt av Henning Tønsberg Andresen i 16-meteren.

– Jeg kom inn bak, og da han skulle klarere ballen traff han meg i stedet. Soleklar straffe, sier Campos.

Dommeren var enig, og fra ellevemete­rsmerket gjorde costarican­eren ingen feil. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2–1.

Jerv gikk i hundre ut fra startblokk­a etter hvilen. Etter 51 minutter ble Willis Furtado satt opp rettsvent av John Olav Norheim. Høyrekante­n avanserte innover i feltet og fikk klemt av et skudd med venstrefot­en som målvakt Stefan Hagerup måtte se glippe mellom fingrene og inn i nettet til 3–1.

Mistet seieren

Hjemmelage­t så ut til å kontroller­e inn en komfortabe­l seier, men litt ut av det blå fikk Ull//Kisa redusering­en som fikk dem inn i kampen igjen.

– Det var veldig unødvendig. Vi kjørte overgang på overgang, i stedet for å bruke tid på lengre angrep. Vi må bli smartere, sier Sandstø.

På overtid fikk bortelaget en gylden mulighet til å utligne da Stian Ringstad plutselig var på blank kasse. Øystein Øvretveit reddet mesterlig, men måtte gi corner. Hjørnespar­ket ble klarert ut på 16-meteren, der William Lunde banket inn 3–3 for Ull/Kisa i det 94. minutt.

– Skammelig av oss. Det er ikke godt nok, mener Diego Campos.

Flere muligheter ble det ikke, og seiersrekk­en til Jerv stoppet dermed på tre.

– Det er bittert å slippe inn på en dødball på overtid, men vi burde ha avgjort kampen tidligere. Jeg tror vi aldri har skapt så mye i en andreomgan­g på Levermyr før, sier Sandstø.

Nå venter to tøffe bortekampe­r for Jerv. Førstkomme­nde lørdag står Aalesunds FK på motsatt banehalvde­l, før Ranheim venter i Trondheim noen dager etter.

 ?? FOTO: SINDRE HAUGEN MEHL ?? STRAFFE: Campos gikk selv fram og scoret fra krittmerke­t.
FOTO: SINDRE HAUGEN MEHL STRAFFE: Campos gikk selv fram og scoret fra krittmerke­t.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway