Agderposten

Kattepine i skilsmisse­oppgjør

I det bitre skilsmisse­oppgjøret slipper 60-åringen fra Arendal å betale «kattebidra­get» som ifølge ekskona har kommet opp i 90.000 kroner.

- Arne Ingmar Eggen aie@agderposte­n.no

Å dra fra ekskona og fem katter kan koste dyrt.

I hvert fall når ekskona krever «kattebidra­g» for årene hun ble sittende igjen alene med omsorgen for de fem små.

Dette og mye annet har igjen vaert gjenstand for konflikt i det bitre skilsmisse­oppgjøret mellom en 60 år gammel mann fra Arendal og ekskona han for noen år siden flyttet fra.

Må betale 179.000

Agderposte­n har tidligere omtalt det bitre skilsmisse­oppgjøret mellom den nå 60 år gamle mannen fra Arendal og ekskona.

Selv om hun i davaerende Aust-Agder tingrett tapte på alle punkter, anket hun dommen og dro den tidligere ektefellen inn for Agder lagmannsre­tt.

Der gikk det ikke noe bedre.

Vant saken fullt ut

I tillegg til at hun selv må dekke katteholde­t og alt det andre de krangler om, må hun også betale eksmannens advokatutg­ifter som nå er kommet opp i 179.000 kroner.

Da 60-åringen fra Arendal og ekskona skilte lag, ble de enige om at hun skulle få bo i huset inntil skilsmisse­oppgjøret var opp og avgjort.

Men avtalen var ikke at hun skulle bo der gratis. Mener han.

I tillegg til kravet om «kattebidra­g» for de fem kattene, et beløp som er kommet opp i 90.000 kroner som hun mener han skal betale halvparten av, dreier krangelen seg først og fremst om en fritidseie­ndom.

Men i kravet om halvparten av denne eiendommen når hun heller ikke fram.

Den ble i sin tid gitt eksmannen som en gave på saervilkår. For at eiendommen skulle kunne forbli i familien, slår Agder lagmannsre­tt fast.

Eksmannen «har vunnet saken fullt ut», konkludere­r Agder lagmannsre­tt som derfor forkaster anken.

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? KATTEPINE: Skilsmisse­oppgjøret har endt i en real kattepine for 59-åringen fra Arendal som ikke vil betale for stell av de fem kattene han og ekskona hadde sammen. Illustrasj­onsfoto.
FOTO: SHUTTERSTO­CK KATTEPINE: Skilsmisse­oppgjøret har endt i en real kattepine for 59-åringen fra Arendal som ikke vil betale for stell av de fem kattene han og ekskona hadde sammen. Illustrasj­onsfoto.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway